close

TAKASHI

Reserver bord

Opplev den japanske restauranten Takashi!

Takashi har en attraktiv beliggenhet i Lille Stranden 4 med noen av byens mest populære restauranter som nærmeste nabo. Lokalene er moderne, jordnære og minimalistiske. Treverket og den naturlige finishen gir følelsen av å trå inn i en ekte sushibar i Tokyo. Dette er en intim og stemningsfull perle av en restaurant. Takashi har en liten, men innbydende uteservering og her kan dere følge det yrende livet rett utenfor samtidig som dere nyter av alt de har å tilby.

Takashi serverer smakfulle japanske retter laget med ferske kvalitetsråvarer. Menyen bugner av asiatiske fristelser med mange og spennende kreative varianter som gir gjestene en smaksopplevelse av det sjeldne.

Her kan du velge mellom et rikholdig utvalg av småretter, sushi og bowls. Den engasjerte og matglade kjøkkensjefen har sammen med sitt team laget «set menus» for Takashi’s gjester, som er satt sammen av dagens råvarer. Her vil de ulike smakene komplimentere hverandre og gi en ekstra god restaurantopplevelse.

Fra baren kan gjestene nyte fra et imponerende drikkekart både før og etter middag. Som tradisjonelle japanske barer tilbyr også Takashi gjestene et godt utvalgt av kvalitets te og sake, servert av serviceinnstilte, vennlige og oppmerksomme servitører.

Takashi tilbyr også take away og catering til enhver anledning.

Velkommen inn til en japansk opplevelse på Tjuvholmen.

ÅPNINGSTIDER

Tir: 16:00-00:00
Ons-fre: Lunsj 10:00-15:00 - Middag 16:00-00:00
Lør: 16:00-00:00

Adresse: Lille Stranden 4

For booking av bord til flere enn 8 personer:
Vennligst send mail til info@takashi.no
 Telefon: +47 21 01 59 20

Egne åpningstider for høytid og ferier finner du her >

Reserver bord