close

Soleklar sekser til Sjømagasinet

Så synd at ikke flere har fått med seg Tjuvholmen Sjømagasin, for dette er jo rett og slett en soleklar sekser.

Sjømagasinet fikk nylig en suveren anmeldelse fra Finansavisen sin lunsjguide;

Ikke langs turist-stripen

Etter en ytterligere munter passiar med hovmesteren, faller Longs valg på ceviche med kamskjell og Rossini-kaviar til forrett og en type kveitekotelett til hovedrett. Short velger den samme muslingen til forrett, men da stekt, servert med trøffel og vill-asparges. Til hovedrett blinker hun seg ut hummersalat med en asiatisk inspirert yuzudressing, som i praksis betyr en sitrusdressing med mye syre.

Et par minutter senere står nydelig, varmt hjemmebakt brød på bordet sammen med pisket smør toppet med et spennende salt. Skorpen er knasende fersk. Innmaten myk som smøret på toppen.

De to sitter fortsatt nærmest alene i den lekre restauranten. Bakgrunnsmusikken er knapt nok hørbar, utsikten er beroligende og interiøret er både varmt, kose-lekkert og skandinavisk på en gang.

Tipper at mange turister og andre går glipp av denne perlen. De fleste følger jo bare bryggekanten, og da er det ikke naturlig å gå akkurat her med mindre du skal på The Thief, sier Long og blir avbrutt av den fortsatt smilende hovmesteren som kommer med de to variantene av kamskjell.

Les hele anmeldelsen her

Er du en av dem som har gått glipp av denne unike perlen?

Fra tirsdag til fredag kl.11.30 og lørdag kl.13 serverer restauranten både 2- og 3-retters lunsjmeny basert på moderne smaksopplevelser med fisk og skalldyr av ypperste kvalitet. For booking av bord klikk her

Vi gratulerer hele teamet på Sjømagasinet!