close

Slik tilbringer du høstferien i byen

Høstferien er her og på Tjuvholmen bugner det av aktiviteter du kan bli med på🤎🍂🍁 Blir det byferie i år, er det bare å senke skuldrene og få tips til hva du kan gjøre i Oslo denne uken.

Kunst & Kultur
På tampen av ferien, 8.oktober, inviterer vi til årets siste skulpturvandring på Tjuvholmen. Bli med på en gratis guidet tur for å lære mer om skulpturene og arkitekturen rundt om på øya. Send påmelding til abnestaas@yahoo.no med fullt navn. NB: Det er et begrenset antall plasser på 20 stk.

Lyst til å utforske kunst og kultur på egenhånd? Flere av galleriene holder åpent med spennende utstillinger hele ferien. Ta turen innom Gerhardsen Gerner, Peder Lund, Brandstrup, Galleri M35 og Galleri Haaken for en fantastisk kunstopplevelse.

Mat & drikke
Hele uken inviterer Bølgen & Moi til høstfest i restauranten. Du får servert kjøkkensjef Håkons fårikål og en nydelig Creme Brulee til dessert. En nydelig start på høsten.

Bli med på årets siste Aperitivo Speciale hos Olivia. De har spleiset to italienske favoritter, nemlig aperitivo og Prosciutto di Parma.  Parmaskinke er perfekt som snacks eller forrett til drinken.

Har du bare lyst til å booke bord på en av restaurantene eller ta en kafétur i solen? Sjekk ut alle spisestedene våre her.