close

Skjem bort fedrene deres på Tjuvholmen!

Søndag 13.november er det farsdagen og i den anledning ønsker vi å gi dere noen tips til hvordan å skjemme bort fedrene deres på Tjuvholmen denne dagen!

Leter du etter en unik gave å gi? Hva med et gavekort på The Thief? Gavekortet kan brukes på opphold, restauranten og/eller spaet. Man kan bestille en gaveboks med kortet som gjør det litt ekstra spesielt. Perfekt for den som ikke ønsker seg noe.

På Tjuvholmen har vi en rekke gallerier som stiller ut og selger spennende kunst. Dersom din far er en kunstsamler – eller kunne trengt noe på veggene hjemme, er dette en super gave! M35 Collective og Fineart har i tillegg til galleri egne nettbutikker hvor man kan se og kjøpe kunst. Man må heller ikke kjøpe verk for å kunne oppleve kunsten. Ta en rundtur gjennom galleriene på Tjuvholmen bare for å se og oppleve. Sjekk ut galleriene våre her.

Gjør noe spesielt ut av dagen og book bord på en fin restaurant. Det er et bredt spekter av restauranter på Tjuvholmen hvor man finner noe for enhver smak og anledning. Du finner konsepter fra hele verden med ulike nasjonaliteter. For eksempel New Dehli fra India, xef fra Spania, og Takashi og Hanami fra Japan. Kortreist mat er det også å finne på Tjuvholmen. The Salmon driver med lakseoppdrett langs kysten og har en egen restaurant på Strandpromenaden.

Finn din restaurant og book bord her.

En hyggelig søndagsaktivitet å gjøre med familien er å gå en fin tur. Tjuvholmen er et flott sted for å bare rusle rundt, se på arkitekturen og den nydelige havutsikten. Vil du gjøre noe kulturelt ut av turen kan dere dra innom Astrup Fernley for å oppleve fengslende kunst og arkitektur. Avslutt turen på Åpent bakeri for en kaffe og bolle.

 

Ha en nydelig farsdag alle sammen! – og gratulerer til alle fedre der ute. Dere er rå!