close

SJØMAGASINET

Reserver Bord

Kokkene på Sjømagasinet gir deg moderne smaksopplevelser med fisk og skalldyr av ypperste kvalitet. I den nye vinbaren kan deilig drikke nytes foran peisen, eller med den fantastiske utsikten til livet utenfor. Med panoramautsikt mot sjøen og det yrende gatelivet, er det mye å hvile øynene på.

Lokalene er toppmoderne med varme farger som går ton i ton, og dekorelementer i tre. Grønne planter og myke velurputer gir kontraster til de store vindusflatene og betongelementene utenfor. Uteserveringen går langs hele glassfasaden, og de moderne og behagelige loungemøblene lar dere nyte solen hele ettermiddagen og kvelden til lyden av bølgeskvulp.

Sjømagasinet er meget allsidig med både restaurant og vinbar, kurs- og møtelokale, selskapslokale og fiskebutikk. Et stort flott lokale, med et interiør som gir en følelse av intimitet og hyggelig atmosfære. To chambre separee og egen delikatessebutikk som selger skatter fra havet og tilbyr hjemmelaget mat fra kjøkkenet som kraft, fiskesuppe og fiskekaker. Sjømagasinet gir en totalopplevelse med kvalitet, atmosfære, faglig dyktighet og fantastisk service.

Restauranten har fått plass i den anerkjente Michelinguiden som blant annet har anbefalinger av gode restauranter og hoteller.

Velkommen!

Hjemmeside: www.sjomagasinet.no

Mandag-Fredag: 11:30–23:00
Lørdag: 13:00–23:00
Siste ankomst: 21.00

Fiskebutikken:
Tirsdag - Lørdag: kl. 11.00-18.00

Hjemmeside: www.sjomagasinet.no
Adresse: Tjuvholmen Allé 14, 0252 Oslo
Telefon: +47 23 89 77 77
Epost: tjuvholmen@sjomagasinet.no

Egne åpningstider for høytid og ferier finner du her >

Kapasitet inne: 300 gjester

Kapasitet ute: 70 gjester

Chambre Séparée no. 1: 16 gjester

Chambre Séparée no. 1: 50 gjester
Perfekt for større grupper, forretningsaktiviteter, sammenkomst eller arrangementer.

Kapasitet inne og ute: 370 gjester

*Hele Tjuvholmen Sjømagasin kan leies til deres arrangement. Her har man mulighet for å skreddersy eventer, temakvelder eller leie restauranten ekslusivt.

Trykk på Book Online knappen under for å bestille bord

Reserver Bord