close

Shyam Longani ny sjefskokk på New Delhi

Det er med stor glede at vi ønsker vår nye stjernekokk Shyam Longani velkommen til vårt kokketeam på New Delhi. Han tar over som sjefskokk i slutten av september 2019. 

Shyam Longani er en prisvinnende og respektert kokk verden over, og kommer fra stillingen Executive Chef hos Taj Hotels.

Longani har vunnet en rekke priser for sine kulinariske prestasjoner. Han rangerte i Top 3 Young Chefs of India i det indiske mat- og reisemagasinet Taste & Travel, og sammen med Bombay Brasserie Cape Town vant han den prestisjetunge American Express Fine Dining Award – 4 år på rad fra 2013-2016.

Selv om Longani har arbeidet som kokk over hele verden, er det indisk mat som står hjertet hans nærmest. Han har spesialisert seg på lokale kulinariske tradisjoner fra Sør-India som Chettinad, Mangalore og Malabar, og har særdeles høye ferdigheter i klassiske indiske teknikker som Tandoori, Punjabi, Lucknowi og Hyderabadi.

New Delhi er opptatt av å videreutvikle autentiske indiske retter, og vi er sikre på at Shyam Longani vil være et verdifullt tilskudd til vårt team av kulinariske eksperter.

Meld deg på Chefs table og kokkekurs med smaker fra hele India

Bestill Chefs table med Shyam Longani, og få en smaksopplevelse i verdensklasse! Vær tidlig ute med å bestille, for det blir fort fullt. Vi arrangerer også kokkekurs med Shyam Longani hver helg i oktober, november og desember.

Send oss en mail for mer informasjon.

Velkommen Shyam Longani!

Ring oss på 90 57 59 29 eller send en e-post til post@newdelhi.no for å bestille.