close

Shyam Longani ny sjefskokk på New Delhi

Stjernekokken Shyam Longani til Tjuvholmen hele veien fra India!

Det er med stor glede at vi ønsker Shyam Longani velkommen til det fantastiske kokketeamet på New Delhi Restaurant.
Han tar over som sjefskokk fra 1.oktober 2019.

Shyam Longani er en prisvinnende og respektert kokk verden over, og kommer fra stillingen Executive Chef hos Taj Hotels. Longani har vunnet en rekke priser for sine kulinariske prestasjoner, og rangerte i Top 3 Young Chefs of India i det indiske mat- og reisemagasinet Taste & Travel. Sammen med Bombay Brasserie Cape Town vant han den prestisjetunge American Express Fine Dining Award – 4 år på rad fra 2013 til og med 2016.

Selv om Longani har arbeidet som kokk over hele verden, er det indisk mat som står hjertet hans nærmest. Han har spesialisert seg på lokale kulinariske tradisjoner fra Sør-India som Chettinad, Mangalore og Malabar, og har særdeles høye ferdigheter i klassiske indiske teknikker som Tandoori, Punjabi, Lucknowi og Hyderabadi.

New Delhi er opptatt av å videreutvikle autentiske indiske retter, og de er sikre på at Shyam Longani vil være et verdifullt tilskudd til deres team av kulinariske eksperter.

Bestill Chefs table med Shyam Longani, og få en smaksopplevelse i verdensklasse!

Vær tidlig ute med å bestille, for det blir fort fullt.
New Delhi arrangerer også kokkekurs med Shyam Longani hver helg i oktober, november og desember.
Send en mail til post@newdelhi.no eller ring 90 57 59 29 for mer informasjon.