close

SANOMA RESTAURANT & COCKTAIL LOUNGE

Reserver Bord

På Olav Selvaags plass, i selve hjertet av Tjuvholmen, har Sanoma etablert seg med restaurant og cocktail-lounge.

Nå på sommeren er det yrende liv på den store uteserveringen og i vintermånedene har man god utsikt til livet på utsiden av de store vindusflatene. Med eksklusive mørke flater, pusset betong og dramatiske, skinnende gull- og messingfargede detaljer, er Sanoma et friskt tilskudd på Tjuvholmen.

Deres kokker bruker utelukkende ingredienser av høy kvalitet, for å sikre den samme, gode smaken i hver eneste rett. De streber etter å benytte seg av norske råvarer i så høy grad som mulig, da de mener at nærprodusert mat både smaker bedre og bidrar til en mer bærekraftig restaurantkultur.

På Sanoma kan det meste skje, både til hverdags og i helgene. Følg med på restaurantens hjemmeside eller Tjuvholmen.no’s Hva skjer kalender for dagsaktuelle arrangementer.

Chambre Séparée
For den spesielle begivenheten eller feiringen kan Sanoma tilby egen, eksklusiv spisesal, i spisesalen. I Chambre Séparée er det plass til inntil tyve personer for å spise, drikke og hygge seg uforstyrret. Bordet passer perfekt for bursdagsfesten, julebordet eller middag etter styremøtet. Om gjestene vil skjerme helt fra resten av lokalet så kan forhenget dras for, eller dere kan holde det åpent å få med stemningen fra resten av lokalet.

Leter du etter et unikt eventlokalet for ditt neste selskap?
Elegante, lune lokaler, utsøkt mat og personlig service får du hos Sanoma. Her kan du arrangerer firmafesten, presentasjoner og lanseringer. Hele restauranten kan reserveres kun for deg, og Sanoma kan skreddersy meny og drikkevarer som passer til ditt arrangement.

Sanoma Cocktail Lounge
Samlingspunktet for venner og kollegaer over et glass med bobler eller fargerike cocktails mikset av Skandinavias beste bartendere.
Om du bare er litt sulten og har lyst på noe digg til de gode drinkene kan du bestille fra den rikholdige snacksmenyen.

Hjertelig velkommen til Sanoma!

Menyer og interiør kan skreddersys etter dine ønsker og behov – bare ta kontakt med event@sanoma.no

Tirsdag – Fredag: 17.00 -00.00
Lørdag:  17.00 – 01.00
Søndag-Mandag: Stengt

Hjemmeside: www.sanoma.no
Adresse: Olav Selvaags plass 1, 0252 Oslo
Telefon: +47 911 64 144
Epost: booking@sanoma.no

Egne åpningstider for høytid og ferier finner du her >

Sanoma har unik beliggenhet og moderne lokaler tilpasset private, firmaeventer, jubileumsfester, presentasjoner og lanseringsfester.

Restauranten kan reserveres eksklusivt til deg og ditt event. Lokalene og meny kan skreddersys etter dine ønsker og behov.

Reserver Bord