close

SANOMA RESTAURANT & COCKTAIL LOUNGE

Reserver Bord

Koreansk kokkekunst møter det nordiske kjøkken

Sanoma er Tjuvholmens nyeste social dining-tilskudd, med et konsept som er bygget opp rundt nordiske råvarer, koreansk matkultur,  unike opplevelser samt overraskelser. Forvent smaker og service utover det vanlige, uansett om du er sulten eller bare feststemt – eller begge deler!

Restautanten har åpent syv dager i uken, fra lunsj til sent, og Menyen spenner fra snacks til hovedretter – alle perfekt til å deles, og servert i moderne og urbane omgivelser.

Et besøk på Sanoma starter i restaurantens Cocktail Lounge. Slå deg ned i en av de behagelige sofaene og bestill din favorittcocktail – eller be bartenderen lage en ny, fremtidig favoritt til deg. Husk også å be om snacksmenyen når du først tar turen innom; perfekte munnfuller til et glass champagne!

Videre inviteres du inn i den romslige spisesalen, hvor du kan velge å sitte i sofabås, ved store, runde bord, koselige tomannsbord eller i restaurantens chambre separée.
Menyen spenner fra snacks til hovedretter; alle perfekt til å deles, og servert i en sosial og urban setting. Kjøkkensjef Soel el Harti og hans team bruker utelukkende ingredienser av høy kvalitet, for å sikre den samme, gode smaken i hver eneste rett. I tillegg benytter man seg av nærproduserte råvarer i så høy grad som mulig.

Sanoma har unik beliggenhet midt på Olav Selvaags plass ytterst på Tjuvholmen, og de luftige og nyoppussede lokalene kan med fordel tilpasses alle typer feiringer, firmaevents, presentasjoner, møter eller lanseringsfester.

Menyer og interiør kan skreddersys etter dine ønsker og behov – bare ta kontakt med event@sanoma.no

Velkommen til Sanoma!

COCKTAIL LOUNGE
Mandag – Onsdag: 11.00 -01.00
Torsdag – Lørdag:  11.00 – 01.00
Søndag: 12.00 – 00.00
 

RESTAURANTEN
Mandag – Fredag: 11.00 – 23.00
Lørdag : 13.00 -23.00
Søndag: 12.00 – 22.00

Hjemmeside: www.sanoma.no
Adresse: Olav Selvaags plass 1, 0252 Oslo
Telefon: +47 911 64 144
Epost: booking@sanoma.no

Egne åpningstider for høytid og ferier finner du her >

Sanoma har unik beliggenhet og moderne lokaler tilpasset private, firmaeventer, jubileumsfester, presentasjoner og lanseringsfester.

Restauranten kan reserveres eksklusivt til deg og ditt event. Lokalene og meny kan skreddersys etter dine ønsker og behov.

Reserver Bord