close

Matkurs i januar hos Bølgen & Moi Tjuvholmen

Bli en helt på kjøkkenet!

Lær å lage god mat og nydelige sauser, bli en bedre vinkjenner eller kunsten å mikse spennende drinker hos Bølgen & Moi Tjuvholmen, som gjennom året tilbyr en rekke smaksrike og spennende kurs.

Kursoversikt januar 2020:

14.  Januar: Italia på tallerken – med deg bak grytene
Det italienske kjøkkenet er blant verdens mest utbredte og populære. Nå kan du lære å mestre de beste italienske rettene.
Mer informasjon og påmelding >>

15.  Januar: Lær å lage sauser slik proffene gjør det!
bli en mester med saus og imponer alle rundt middagsbordet! De dyktige kokkene på Bølgen & Moi påtar seg oppgaven som dine læremestere!
Mer informasjon og påmelding>>

21.  Januar: Du kan imponere med franske klassikere
Julia Child sa i sin tid: “I Frankrike er matlaging en seriøs kunstform og en nasjonalidrett.” Lærer du deg å beherske den franske kokkekunsten er du derfor på god vei til å bli en seriøs aktør på kjøkkenet.
Mer informasjon og påmelding>>

24.  Januar: Gin & Tonic – så mye mer!
Den klassiske GT bærer ikke lenger kun preg av enebær. Eirik Ugelstad, Bølgen & Mois dyktige barsjef og mixologist, kommer i dette kurset til å ta dere med på en reise gjennom det florale, smaksatt gin, bær, ett stort utvalg av tonics og mye annet spennende.
Mer informasjon og påmelding>>

28. januar: Bli en hverdagshelt på kjøkkenet
Trenger du litt ny inspirasjon til middag i hverdagen?
De dyktige kokkene på Bølgen & Moi viser deg hvordan du blir en hverdagshelt på kjøkkenet med deilige middagsretter de selv pleier å servere familiene sine!
Mer informasjon og påmelding>>