close

Opplev førsommeren på Tjuvholmen!

Nå nærmer det seg tiden hvor man bytter ut jakker med t-skjorter og vintersko med sandaler. På Tjuvholmen så nær vannet og fjorden som du kan komme er det utallige måter å nyte sommerværet på!

Med uteservering, badebrygge og strand, iskiosker, kaféer og gallerier er det lite som kan hindre en innholdsrik dag hos oss.

1. Nyt italiensk is med Oslofjorden som utsikt!

Is er alltid godt, uansett alder. En av Oslos mest populære gelato-barer ligger på Tjuvholmen. I kaffebaren serveres ekte italiensk kaffe, nystekte biscotti og italienske småkaker som du kan nyte inne, ute eller ta med hjem. På sommerhalvåret har Paradis en egen iskiosk plassert langs havnen, slik at du enkelt kan få den isen du ønsker mens du nyter bølgeskvulpet.

Mer info om Paradis Gelato finner du her

2. Start badesesongen!

Nå nærmer det seg badetemperaturer i sjøen, og Tjuvholmen har den beste lokasjonen for å ta seg en dag med sol og bading. Om du ønsker å sitte i vannkanten langs stranda, eller ligge og sole deg på gresset og hoppe fra brygga, har faktisk Tjuvholmen begge deler!

3. Date & kunst!

Trenger du inspirasjon til neste date? Å dra på kunstutstilling er alltid spennende, enten du kjenner til kunstneren eller ikke. På Tjuvholmen har vi hele 9 gallerier som stiller ut alt fra moderne streetart til abstrakt kunst til fotografier. Du finner et galleri til en hver smak. Enten dere planlegger å se en utstilling eller dere vil se fler, kan dere vandre mellom galleriene som er plassert utover hele holmen. 

Oversikt over gallerier og åpningstider finner du her

4. Få årets sommerfrisyre!

Etter en kald vinter kan det være godt å sette seg i frisørstolen og «bli ny» til sommeren. Enten du ønsker å gå lysere, klippe helt ny frisyre eller kanskje få det stylet og kuret er Perry Frisør den perfekte plassen å dra til! Her kan du lene deg tilbake og nyte en kaffe mens frisørene sørger for at du får ditt drømmehår.

Mer informasjon og timesbestilling finner du her

5. Drinks & sol = sant!

Noen ganger frister det mer å ta seg en kald forfriskning enn et helt måltid. Langs bryggen på Tjuvholmen har vi både restauranter og barer som serverer nydelige cocktails, mocktails og kalde drikker. I vakre omgivelser kan du enten sitte i jungelen, ta en tur til «Italia», besøke våre japanske lokaler eller de stilfulle norske restaurantene. 

Oversikt over/ booking av restaurantene og åpningstider finner du her

6. Se streetart på Tjuvholmen!

På Tjuvholmen ved Olav Selvaags plass 4 finner du Pop-up galleriet M35. Dette er et galleri som formidler norsk, urban kunst innenfor sjangerne pop og street art.

Åpningstider og mer informasjon finner du her

7. Bestill kaker til 17. mai feiringen!

Skal noe feires bør det feires med kake! Nasjonaldagen er rett rundt hjørnet og når det kommer til kakeservering har Åpent Bakeri forhåndsbestilling av kaker i nettbutikken. Skal du ha selskap hjemme eller i et lokalet og trenger bakevarer fra øverste hylle?

For bestilling av kaker finner du her 

8. Forny sommergarderoben med stilfulle plagg!

I hjertet av Tjuvholmen finner du Olav Selvaags Plass der klesbutikkene A.C.E Fashion og Menswear holder til. Om du er på jakt etter årets sommerkjole eller en stilfull blazer har klesbutikkene et stilfullt utvalg av dame- og herreklær.

Åpningstider og nettbutikk for A.C.E finner du her
Åpningstider og nettbutikk for Menswear finner du her

9. Kajakk ned Oslofjorden!

En annen morsom aktivitet som passer de fleste aldersgrupper er kajakktur. Mad Goats åpnet 1. mai på Tjuvholmen tilbyr utleie av kajakkutstyr samt guidet turer uansett erfaring. Perfekt å finne på dersom du vil nyte finværet ute. 

Mer informasjon og booking finner du her

10. Sharing is caring!

På flere av våre restauranter tilbys det delemenyer der du kan smake flere ulike retter sammen med venner, familie eller kjæreste. Om du er usikker på hvilken rett du vil bestille har vi asiatisk, spansk, meksikansk eller norsk kjøkken, der det er mulig å kjøpe flere små retter som kan deles, eller nytes alene! Det trenger ikke lengre være vanskelig å bestemme seg for hva man skal bestille.

Mer informasjon om restaurantene og booking finner du her