close

OLIVIA TJUVHOLMEN

Nede ved sjøen i en av Oslos nyere bydeler, nær Astrup Fearnley-museet, kunstgallerier og spennende arkitektur, ligger Olivia Tjuvholmen. Restauranten strekker seg mellom bryggen på den ene siden og hovedgaten på den andre, og har uteservering på hver side med sol fra morgen til kveld.

Olivia har på kort tid blitt Norges mest populære pizza restauranter. Nå finnes det Olivia i fem byer i Norge og i Sverige. Alle restaurantene har sitt særpreg og er inspirert fra ulike regioner i Italia. Lidenskapen til Italia er selve drivkraften i Olivia. De reiser jevnlig for å lære, utvikle seg og bli inspirert, og synes det er ekstra gøy å kunne dele opplevelsene med gjestene, som også har hjerte for Italia.

Ellers er det Olivia som du kjenner det; lunt og hyggelig med fyr i peisen, levende lys og en pulserende stemning.

VÅRT ITALIENSKE KJØKKEN

Med fokus på italienske råvarer serverer vi pizza, pasta og andre italienske retter – alt hjemmelaget på huset og med kjærlighet til det italienske kjøkken. Tynn og sprø italiensk pizza stekt i steinovn, klassiske pastaretter, antipasti, desserter og kjøtt- og fiskeretter servert slik italienerne gjør det. I hjertet av kjøkkenet, nemlig på pizzakjøkkenet, kan du følge våre pizzaiolos i aksjon som en del av atmosfæren. Nærmere Italia kommer du ikke.

Olivia serverer autentisk italiensk mat i moderne omgivelser, med service og et personale som skinner av fellesskap og lidenskap. Sammen med dyktige og lekne kokker lager de den rette stemningen for å servere steinovnsbakt, tynn pizza, klassiske pastaretter, antipasti, salater, supper, kjøtt og ikoniske desserter.

UTESERVERING

Olivia Tjuvholmen har to uteserveringer, en i hovedgaten blant galleriene og en mot sjøsiden og kveldssolen. Uteområdet er utstyrt med peis, varmelamper, pledd, parasoller og markiser som sørger for lun og god stemning, uansett vær. På sommeren myldrer det av mennesker fra tidlig lunsj til de sene kveldstimene

APERTIVO

Hver fredag klokken 16 inviterer Olivia til aperitivo, som på italiensk betyr en drink før maten. Ta med deg familie, venner og kollegaer for god stemning, musikk og en herlig start på helgen.

Olivia på Tjuvholmen samarbeider også med Foodora om du heller vil nyte de italienske delikatessene hjemme i din egen stue.

Man-Ons: 11:00 - 22:00
Tors-Lør:
11:00–24:00
Søndag: 12:00–22:00

Hjemmeside: www.olivia.no
Adresse: Bryggegangen 4, 0252 Oslo
Telefon: +47 23 11 54 70
Epost: booking@olivia.no

Egne åpningstider for høytid og ferier finner du her >

Olivia Tjuvholmen har åpent hver dag, med plass til 188 gjester inne og over 200 gjester ute, fordelt på to uteserveringsområder.

De to uteserveringene på hver sin side av restauranten sørger for at du alltid kan sitte i solen og nyte herlig italiensk mat og drikke.

Trykk på Book Online knappen under for å bestille bord