close

OLIVIA TJUVHOLMEN

Nede ved sjøen i en av Oslos nyere bydeler, nær Astrup Fearnley-museet, kunstgallerier og spennende arkitektur, ligger Olivia Tjuvholmen. Restauranten strekker seg mellom bryggen på den ene siden og hovedgaten på den andre, og har uteservering på hver side med sol fra morgen til kveld.

Alle våre restauranter er inspirert av forskjellige italienske byer, og på grunn av metoden Tjuvolmen er bygget på – på tre holmer ute i fjorden, ble Venezia et selvfølgelig valg for Olivia Tjuvholmen. Du finner spor av Venezia i interiøret og i menyen, og på den måten håper vi på å kunne gi deg en liten smakebit av ikke bare Italia, men også det som er unikt for vakre Venezia.

Ellers er det Olivia som du kjenner det; lunt og hyggelig med fyr i peisen, levende lys og en pulserende stemning.

VÅRT ITALIENSKE KJØKKEN

Det italienske kjøkkenet er fullt av fantastiske råvarer og smakfulle retter. Alle regioner har sine spesialiteter som de er ekstra stolte av, og her på Olivia Tjuvholmen er vi spesielt inspirert av magiske Venezia. I tillegg til kjernemenyen vår serverer vi tre retter som er typiske for dette området slik at du kan få en liten smakebit av Venezia og Veneto-regionen hos oss.

Olivia serverer autentisk italiensk mat i moderne omgivelser, med service og et personale som skinner av fellesskap og lidenskap. Sammen med dyktige og lekne kokker lager de den rette stemningen for å servere steinovnsbakt, tynn pizza, klassiske pastaretter, antipasti, salater, supper, kjøtt og ikoniske desserter.

UTESERVERING

Olivia Tjuvholmen har to uteserveringer, en i hovedgaten blant galleriene og en mot sjøsiden og kveldssolen. Uteområdet er utstyrt med peis, varmelamper, pledd, parasoller og markiser som sørger for lun og god stemning, uansett vær. På sommeren myldrer det av mennesker fra tidlig lunsj til de sene kveldstimene

Visste du at du kan bestille Italia rett hjem til sofaen? Olivia tilbyr takeaway som gir deg muligheten til å nyte et deilig måltid hjemme. Bestill her. 

Man-ons: 11:00 - 00:00
Tor-lør: 11:00 - 01:00
Søn: 12:00 - 23:00

Hjemmeside: www.olivia.no
Adresse: Bryggegangen 4, 0252 Oslo
Telefon:+47 21 09 02 98
Epost: booking@olivia.no