close

OLIVIA TJUVHOLMEN

Reserver Bord

Olivia Tjuvholmen har fokus på italienske råvarer og serverer pizza, pasta og andre italienske retter – alt laget på huset og med kjærlighet til det italienske kjøkken.

Tynn, krisp, italiensk pizza stekt i steinovn, klassiske pastaretter og antipasti. I tillegg kan du velge blant kjøtt- og fiskeretter servert slik italienerne gjør det. Restauranten har åpen kjøkkenløsning slik at man kan følge pizzabakerne i aksjon ved steinovnen.

Olivia Tjuvholmen har to uteserveringer, en i hovedgaten blant galleriene og en mot sjøsiden og kveldssolen. Uteområdet er utstyrt med peis, varmelamper, pledd, parasoller og markiser som sørger for lun og god stemning, uansett vær.

Hjemmeside: www.oliviarestauranter.no/tjuvholmen

Spesielt for akkurat Olivia Tjuvholmen er den helt spesielle menyen som er inspirert av venetiansk mat og drikke. Kjøkkensjef Vitali Kruglov har selv reist til Venezia og hentet oppskrifter til Menù Venezia, som består av typiske retter for området.

En signaturrrett derfra er forretten Carpaccio alla Cipriani, som vi er stolte over å ha hos oss. Carpaccio alla Cipriani er inspirert av den ikoniske retten på Harry’s Bar og fås også kun på Olivia Tjuvholmen.

Mandag: 11:00 - 23:00
Tirsdag-Torsdag:
11:00–23:30
Fredag: 11:00–00:30
Lørdag: 12:00–00:30
Søndag: 12:00–22:30

Hjemmeside: www.olivia.no
Adresse: Bryggegangen 4, 0252 Oslo
Telefon: +47 23 11 54 70
Epost: booking@olivia.no

Egne åpningstider for høytid og ferier finner du her >

Olivia Tjuvholmen har åpent hver dag, med plass til 188 gjester inne og over 200 gjester ute, fordelt på to uteserveringsområder.

De to uteserveringene på hver sin side av restauranten sørger for at du alltid kan sitte i solen og nyte herlig italiensk mat og drikke.

Trykk på Book Online knappen under for å bestille bord

Reserver Bord