close

OLIVIA TJUVHOLMEN

Olivia har på kort tid blitt Norges mest populære pizza restauranter.

Nå finnes det Olivia i fem byer i Norge og i Sverige. Alle restaurantene har sitt særpreg og er inspirert fra ulike regioner i Italia.

Ved sjøen, nær Astrup Fearnley-museet, kunstgallerier og spennende arkitektur, ligger Olivia Tjuvholmen. Tjuvholmen er bygget på tre holmer ute i fjorden med flere broer som krysser kanalene. Nettopp dette er grunnen til at Olivia Tjuvholmen er inspirert av Venezia. Det preger det særegne interiøret og lokalet, sammen med den lune stemningen Olivia ellers er kjent for.

Olivia Tjuvholmen har to uteserveringer, en i hovedgaten blant galleriene og en mot sjøsiden og kveldssolen. Uteområdet er utstyrt med peis, varmelamper, pledd, parasoller og markiser som sørger for lun og god stemning, uansett vær. På sommeren myldrer det av mennesker fra tidlig lunsj til de sene kveldstimene

Olivia serverer autentisk italiensk mat i moderne omgivelser, med service og et personale som skinner av fellesskap og lidenskap. Sammen med dyktige og lekne kokker lager de den rette stemningen for å servere steinovnsbakt, tynn pizza, klassiske pastaretter, antipasti, salater, supper, kjøtt og ikoniske desserter.

Hver fredag klokken 16 inviterer Olivia til aperitivo, som på italiensk betyr en drink før maten. Ta med deg familie, venner og kollegaer for god stemning, musikk og en herlig start på helgen.

Olivia på Tjuvholmen samarbeider også med Foodora om du heller vil nyte de italienske delikatessene hjemme i din egen stue.

Hjemmeside: www.oliviarestauranter.no/tjuvholmen

Mandag-Tirsdag: 11:00 - 22:00
Onsdag-Torsdag:
11:00–23:00
Fredag-Lørdag: 11:00–00:00
Søndag: 12:00–22:00

Hjemmeside: www.olivia.no
Adresse: Bryggegangen 4, 0252 Oslo
Telefon: +47 23 11 54 70
Epost: booking@olivia.no

Egne åpningstider for høytid og ferier finner du her >

Olivia Tjuvholmen har åpent hver dag, med plass til 188 gjester inne og over 200 gjester ute, fordelt på to uteserveringsområder.

De to uteserveringene på hver sin side av restauranten sørger for at du alltid kan sitte i solen og nyte herlig italiensk mat og drikke.

Trykk på Book Online knappen under for å bestille bord