close

JULEBORD HOS OLIVIA TJUVHOLMEN

Festa Di Natale Da Olivia

På Olivia Tjuvholmen er det mulighet til å arrangere julebord både for store og små grupper opptil 65 personer. Restauranten har nemlig noe som heter Sala Privata, som er deres selskapslokaler. Da blir store deler av restauranten stengt av hvor man får egen bar og toaletter. Det gir en følelse av å ha en hel restaurant for seg selv. Å leie lokalet koster ingenting, Olivia ønsker derimot at gjestene velger blant deres selskapsmenyer.  Da kan de også hjelpe til med å skreddersy et unikt julebord med de beste opplevelsene Italia har å by på.

Et julebord på Olivia vil være helt unikt da man kan i tillegg oppleve italiensk vinsmaking og cocktail-kurs med dyktige og kunnskapsrike vinkelnere og bartendere.  Lidenskapen til Italia er selve drivkraften i Olivia. De reiser jevnlig for å lære, utvikle seg og bli inspirert, og synes det er ekstra gøy å kunne dele opplevelsene med gjestene, som også har hjerte for Italia.

Julebordet på Olivia bærer fokus på italienske råvarer og hjemmelagde retter. Tynn og sprø italiensk pizza stekt i steinovn, klassiske pastaretter, antipasti, desserter og kjøtt- og fiskeretter servert slik italienerne gjør det. I hjertet av kjøkkenet, nemlig på pizzakjøkkenet, kan du følge våre pizzaiolos i aksjon som en del av atmosfæren. Nærmere Italia kommer du ikke.

Velkommen til et italiensk julebord hos Olivia!

Man-Ons: 11:00 - 22:00
Tors-Lør:
11:00–24:00
Søndag: 12:00–22:00

Hjemmeside: www.olivia.no
Adresse: Bryggegangen 4, 0252 Oslo
Telefon: +47 23 11 54 70
Epost: booking@olivia.no

Egne åpningstider for høytid og ferier finner du her >

Olivia Tjuvholmen har åpent hver dag, med plass til 188 gjester inne og over 200 gjester ute, fordelt på to uteserveringsområder.

De to uteserveringene på hver sin side av restauranten sørger for at du alltid kan sitte i solen og nyte herlig italiensk mat og drikke.

Trykk på Book Online knappen under for å bestille bord