close

NEW DELHI

Reserver Bord

Smaken av New Dehli
Oslos beste indiske restaurant.

Etter nesten førti år i Øvre Slottsgate flyttet New Dehli ned til Tjuvholmen. Den populære indiske restauranten ligger ved kanalen mellom Tjuvholmen og Aker Brygge i nye lokaler, men med de samme gode smakene!

Interiøret er en blanding av moderne minimalisme og ekte indisk atmosfære. Når dørene åpnes inn til restauranten er det som å stige inn i en eventyrlig, eksotisk verden.

New Dehli serverer autentisk indisk mat med retter hentet fra alle hjørner av India, utviklet av et kokketeam som vet å sette smak i sentrum. Kokkene henter inspirasjon fra indisk gatekultur og har satt sammen en helt spesiell smaksmeny av klassiske retter med moderne vri. Menyen er tidsriktig, basert på gode råvarer med gatemat, småretter og de berømte klassiske indiske rettene.
Og hvis det er noen tvil- de har selvfølgelig Oslos beste nan!

New Dehli tilbyr chambre sépareé, catering og take-away. De serverer også vegansk mat, og både gluten- og laktosefrie alternativer på forespørsel fra gjestene. Vi har en liten, men HERLIG del av India her på Tjuvholmen, og et besøk hos de er et besøk du sent vil glemme.

Hjertelig velkommen!

Man-tor: 15:00 – 23:00
Fre-lør: 15:00-00:00
Søn: 14:00-21:30

Hjemmeside: www.newdelhi.no
Adresse: Tjuvholmen alle 2, 0252 Oslo
Telefon: +47 476 52 724

Reserver Bord