close

Lyst på en unik valentinsdag?

Enten du vil på den klassiske restaurant-daten eller vil teste ut noe nytt, finner du noe for enhver smak på Tjuvholmen. Her er våre tips:

Våre restauranter gjør dagen ekstra spesiell med spennende menyer, pyntede lokaler og romantisk atmosfære. Prøv autentiske spanske smaker på xef, nyt deilig fransk cuisine på Bølgen og Moi, opplev italiensk lidenskap på Venti Venti eller utforsk de spennende indiske rettene på New Delhi.

Dersom det er fint vær kan dere ta en spasertur langs promenaden med en kaffe i hånden fra Åpent Bakeri eller Paradis, og nyte de vakre omgivelsene.

For de eventyrlystne parene, hvorfor ikke prøve isbading og saunaopplevelsen fra Mad Goats? Book en privat sauna session hos Mad Goats, og nyt hverandres selskap med utsikt over Oslofjorden.

Eller ta kjærligheten til nye høyder ved å booke inn på det flotte hotellet, The Thief. Nyt en overnatting i fantastiske omgivelser, og benytt sjansen til å slappe av på The Thief Spa. Ta dagen videre med en behandling hos Elite Helse for både kropp og sjel.

Vi ønsker dere en riktig fin valentinsdag, og velkommen til Tjuvholmen!