close

Julegaver fra Tjuvholmen!

Julen nærmer seg med stormskritt og det er tid for å handle inn julegaver til våre nære og kjære.
Her samler vi våre tips og ideer slik at du får litt hjelp med shoppingen! I år er det kanskje viktigere enn noen gang hvor vi handler gaver fra. Dine kjøp kan bidra til at forretninger og restauranter kan holde åpent fremover. Skal Oslo fortsette å være den fantastiske byen det har vært må vi vise at vi bryr oss og hjelpe med det vi kan! Et kjøp av et gavekort til en fremtidig opplevelse dere kan dele sammen når vi feirer at ting er tilbake som normalt igjen, et gavekort til frisøren, en hyggelig og trygg opplevelse et sted som fortsatt holder åpent nå, eller kjøp av produkter fra de mindre aktørene.

6. Hos Perry Frisør er det mange fine produkter og muligheter for gode julegaver! Gavekort på behandlinger, såper og kremer fra Maria Nila til 179,- , varmeverktøy og fantastiske hårprodukter. Perfekt som firmagave til deres ansatte! Ta turen innom eller ring salongen for hjelp. Sjekk ut deres hjemmeside her!

 

 

5. Hva med å legge en opplevelse fra Bølgen og Moi under treet i år? Kjøp et gavekort til noen du er glad i og planlegg deilige smaksopplevelser rett ved havet!

 

4. Åpent Bakeri har mange gode produkter som egner seg godt som julegaver. De kan friste med konfekt, kaffe, sjokolade og makroner for å nevne noen.

3. Pushwagner (kunstnernavn for Terje Brofos, født 1940 i Oslo) begynte arbeidet med billedromanen Soft City i 1969, og gjorde den ferdig i London på midten av 1970-tallet. Men kofferten med originalene forsvant, og var borte i mer enn tjue år før den dukket opp igjen i Oslo i 2002. Originaltegningene ble stilt ut ved Berlin-biennalen for samtidskunst og Sydney-biennalen i 2008, i tillegg har de vært stilt ut ved Gøteborg-biennalen i 2009,  i den Haag, i Luzern Kunstmuseum i 2015 mm.
Soft City regnes som et av Pushwagners hovedverk. Vinner av Sproing-prisen for årets beste tegneserie og utnevnt til Årets vakreste bok i 2008.

2. Hva med å gi bort nydelige gaveesker fra The Salmon  med varianter av norsk laks til jul? Gravet, varmrøkt eller kaldrøkt, kanskje en av hver?
Pakkene koster 625,- pr stk  og inneholder 650 gram med noe av den mest smakfulle laksen som finnes. Dette er også en super firmagave og dersom du kjøper 20 eller flere får du de for 575,- stk.

1. Gavekort fra Døgnvill! Og dette mine venner, er kanskje det kuleste gavekortet noensinne. Du velger beløp, og så kan du velge å legge ved et personlig bilde, spille inn en videohilsen, skrive inn en melding og bestemme nøyaktig tidspunkt for når personen/personene skal motta sitt gavekort! Genialt!

Kjøp gavekort fra Døgnvill her!