close

JOKER

Joker er en av Norges største dagligvarekjeder målt i antall butikker, og Joker Tjuvholmen startet opp allerede i 2010. Butikken er et samlingspunkt for nabolaget og turistene som besøker oss.

Med beliggenhet i Strandpromenaden med sjøutsikt til Oslofjorden påstår vi at Joker Tjuvholmen har Norges fineste utsikt. Her får du personlig service, og ansatte som alltid yter det lille ekstra for kundene sine.  Butikken er åpen alle dager i året, og her finnes alt av dagligvarer, lunsjretter, frukt og bakevarer. Trenger du matvarer til kantinen eller fylle opp kjøleskapet på kontoret, så kan du kontakte butikken direkte og avtale levering. Butikken har også avtale med Foodora og leverer direkte hjem til deg på døra.

Joker Tjuvholmen holder åpent

Joker på Tjuvholmen holder åpent i disse ekstraordinære koronatidene.
Det er innført ekstraordinære renholdstiltak i butikken for å redusere risikoen for spredning av koronaviruset. Det er plassert ut hånddesinfeksjon og god-hygiene plakater ved inngangspartiet. Joker oppfordrer alle til å betale med kort i butikken nå, da unngår man i større grad smittefaren ved håndtering av kontanter.
Er du i karantene kan du benytte deg av butikkens avtale med Foodora og få matvarene levert direkte hjem til deg. Last ned Foodora sin app på telefonen, bestill matvarene og vent på de rosakledde syklistene som leverer varene hjem til deg.

VÅRE ÅPNINGSTIDER
Hverdager 08:00 – 22:00
Lørdag 09:00 – 22:00
Søndag 11:00 – 22:00

Adresse: Strandpromenaden 9, 0252 OSLO
Telefon: +47 22 83 17 70
Epost: joker.tjuvholmen@joker.no