close

Insider Tjuvholmen – Andrea Belck-Olsen

Foto: Marika Mørkestøl

Vi har snakket med Andrea Belck-Olsen, Head of International Sales ved Nordic Hotels & Resorts & Director of Sales ved THE THIEF

  1.Hva er ditt forhold til Tjuvholmen?

Tjuvholmen er noe helt spesielt for meg.
Jeg flyttet hjem til Norge i 2012 etter mange år i utlandet, og var i utgangspunktet usikker på om Oslo var stedet jeg ville være. Jeg landet i Oslo, og gikk rett på jobbintervju på “pre-opening” kontoret til THE THIEF. Tjuvholmen var helt nytt for meg, og jeg kjente med en gang at her var det mer å by på enn jeg ante. Det var noe unikt som ga meg håp om at jeg virkelig kunne trives her. Jeg føler i dag en enorm tilhørighet til Tjuvholmen, selv om jeg aldri har bodd her selv. 

 

2.Hva er det du elsker ved Tjuvholmen?

Jeg elsker at vi titt og ofte kan se folk i morgenkåpe med kaffekoppen rusle rundt på Tjuvholmen. Det ser jeg ikke andre steder i byen. 

 

3.Hvordan ser en typisk hverdag på Tjuvholmen ut for deg?

Når jeg jobber fra Tjuvholmen, tilbringer jeg tiden på THE THIEF.
Jeg er veldig glad i menneskene på hotellet, og sørger alltid for å ta en hilserunde på huset i løpet av dagen. Ellers innebærer jobbhverdagen min mye skjermtid, så jeg passer alltid på å ta runden rundt Holmen for å lufte hodet. Hvis jeg har tid kan jeg ofte sette meg ned for en liten halvtimes refleksjon ved vannkanten. Det kan virkelig anbefales. 

 

4.Fortell om en god opplevelse du har hatt på Tjuvholmen

Tjuvholmen har et helt unikt naboskap. Vi hadde såvidt startet jobben på THE THIEF før naboene kom på døren for å ønske oss velkommen. Det dukket opp kurver med mat fra naborestaurantene, beboere og bedriftsmarkedet kom innom for en kaffekopp, og jeg følte virkelig at vi var velkommen på Tjuvholmen fra første stund. 

 

5.Hvis du skulle beskrive Tjuvholmen med kun 3 ord hva ville det være?

Vakkert, hyggelig, og unikt

 

  6.Har du et inside-tips du vil dele?

Hvis du ikke har smakt vegetarburgeren på THE THIEF, har du virkelig gått glipp av noe. Kan nesten garantere at du vil komme tilbake for mer. 

 

7.Du kan velge helt fritt, blant levende, historiske eller fiktive personer, hvem ville du invitert med hit, og hva ville du tatt personen med på?

Jeg skulle gjerne tatt en prat med Martin Luther King, han var et menneske jeg har stor respekt for. Det hadde vært fantastisk å kunne tatt han med meg på en av mine spaserturer rundt Holmen.