close

Hvordan komme i julestemning?

Noen mener at julestemningen forsvinner med årene, og at de hyggelige juleminnene blir byttet ut med førjulstress. Vi synes det er viktig å bevare de gode juletradisjonene, og samtidig skape nye. Her har du en liten guide til hvordan du kan komme i ordentlig julestemning nede ved vannkanten!🎄☃️

Deilig julebakst hos Åpent bakeri
Hva er vel ikke bedre enn ordentlig god julebakst? Åpent Bakeri har et stort utvalg godsaker som du både kan nyte i kafeen eller ta med deg hjem. For eksempel hjemmelaget marsipanbrød, julekaffe, brune pinner og serinakaker.

Julemarked hos The Salmon
Søndag 11.desember er det duket for julemarked hos The Salmon i samarbeid med MatLarm. Her får du oppleve kombinasjonen av hav og land, sammen med møtet mellom produsenter og kokker. Vel møtt!

Julemeny hos Døgnvill
Døgnvill har en egen julemeny for alle burgerelskere. På menyen har de den klassiske juleburgeren sammen den vegetarianske varianten, Jingle Beet. Hver tirsdag 21:00 inviterer Døgnvill til quiz i restauranten, og på fredager er det afterwork fra 16:00-19:00. Dette er gode muligheter til å nyte den deilige julemenyen sammen med kollegaer og venner. Døgnvill har nå en kampanje hvor man kan gi en gave til lokale organisasjoner som hjelper de som opplever vanskelig økonomisk situasjon i juletider.

Dette gjør du ved å ta med deg det du ønsker og gi og legger det under juletreet i restauranten. Døgnvill vil dermed gi gavene videre til lokale organisasjoner. Gjester som leverer gave, får gratis milkshake som takk for hjelpen.

Det stopper ikke der. Alle som spiser hos Døgnvill i Desember får en liten førjulsgave. Alle gjester vil få en konvolutt som kan inneholde en avslag på mat, en middag for to og mer. Hovedgaven er et gavekort på hele 10 000kr som kan brukes på alle Døgnvill restaurantene. NB: Konvolutten skal IKKE åpnes før januar og må åpnes foran en servitør.

Juleshopping hos Menswear og A.C.E fashionstore
I julestriden kan man ikke unngå å måtte handle litt. Enten det er julegaver til noen man er glad i, eller man trenger noe til en selv. Trengs det en ny dress til juleselskapet? Menswear gjør spesialforretninger med dress, skjorter, slips og tilbehør. Her får du dress og smoking av god kvalitet. Trenger damen også et nytt antrekk eller noe fint tilbehør til julefeiringen? A.C.E fashionstore har et stort utvalg designerklær med unike preg til antrekket.

Julemeny hos New Delhi
Ta med deg gode venner og familie til et hyggelig selskap i førjulsstrida. New Delhi har egen julemeny for sesongen og tilbyr smakfulle retter sammen med god drikke. Her kan du lene deg tilbake og bare nyte omgivelsene og den fantastiske maten du blir servert.

Jul på pepperkakeøya
Besøk Jul på pepperkakeøya og nyt deilige julecupcakes fra Soulcake. Jul på pepperkakeøya er en utstilling av Tjuvholmen i pepperkakeverk som nærmiljøet har skapt sammen med pepperkakekunstner Heidi Sagli Lie. Utstillingen finner du på Olav Selvaags plass 4, hvor Soulcake selger cupcakes til gjestene!

Juletresalg
Man kan alltid få julestemning av å gå ute i fine omgivelser, men ingenting er som å komme hjem til et pyntet hus med deilig lukt av julegran. Det blir nemlig juletresalg på Tjuvholmen i år. Dette vil foregå på Olav Selvaags plass – åpningstider kommer.

 

Håper denne guiden kan hjelpe deg til å komme i den gode julestemningen vi alle søker etter nå i desembermåned. Ha en riktig fin førjulstid!