close

Høsten på Tjuvholmen

Høsten er her! Badedrakten byttes ut med langbukse og tjukk genser. Isen byttes ut med en varm kakao – og Tjuvholmen går fra å være en badeplass og en sommerdestinasjon, til å bli et sted å skape lune og hyggelige opplevelser om høsten🍂🍁 Her er en liten guide til en høstdag på Tjuvholmen.

Uten mat og drikke, duger helten ikke. Derfor er det viktig å få i seg en god frokost før en lang og innholdsrik dag. Ta frokosten på Åpent Bakeri og start dagen med noe godt i magen. Eksempelvis en påsmurt sandwich, en lett salat eller en deilig bolle.

Man-fre: 07.30-17.00
Lørdag: 09.00-17.00
Søndag: 10.00-17.00

Adresse: Tjuvholmen Allé 15

Tid for å være kulturell! Ta rundturen gjennom galleriene på Tjuvholmen. De fleste galleriene ligger tett sammen på Holmen som er perfekt dersom du vil rekke å få med deg flere utstillinger på en dag! Galleri Brandstrup, Galleri Haaken, Peder Lund, Galleri Semmingsen, Gerhardsen Gerner Oslo, Galleri Fineart og Pushwagner Gallery. Her kan du oppleve et bredt spekter av kunstens verden og sterke inntrykk!

Sjekk her for hvilke utstillinger du kunne tenke deg å oppleve og de ulike åpningstidene.

Lunsjtid! For et lite påfyll, gå innom Olivia på Odden. Her kan du både sitte ute med varmelamper og pledd, eller komme inn i varmen. Den italienske restauranten har et stort utvalg av pizza og pasta, samt andre retter som kjøtt og salater.

Man-Ons: 11:00 – 22:00
Tors-Lør: 11:00–24:00
Søndag: 12:00–22:00

Adresse: Bryggegangen 4, 0252 Oslo

Trenger du en pause? Etter en lang dag kan det være deilig å koble helt av og ta det helt med ro. Hvil deg litt på Thief Spa da vel! Spaet tilbyr tolvmeters basseng, opplevelsesdusjer, saunaer, behandlingsrom, eget VIP-behandlingsrom for full make-over, en komplett skjønnhets-lounge, shop, gym og spa bar.

For hotellgjester og medlemmer: man-søn 10:00-19:00

For eksterne gjester: Inngang til Thief Spa kan bookes mandag-onsdag 10:00-19:00

Behandling, samt behandling+inngang til Thief Spa kan bookes alle dager i uken

På tide å få på seg finstasen. Rett over broen til The Thief finner du en rekke gode, autentiske restauranter. Er du fysen på en spansk tapas? Da er den kreative og kvalitetsrike Xef restauranten for deg. Har du ikke fått nok sjømat i sommer kan du ta middagen på Sjømagasinet. Her får du moderne smaksopplevelser av fisk og skalldyr til ypperste kvalitet! Du kan også ta turen rundt jorda og oppleve ordentlig japansk mat hos Hanami. Resturanten bærer preg av trender og kvalitet.

Sjekk her for åpningstider.

Avslutt kvelden på Latinamerikansk vis! Amazonia by bar ligger i vakre omgivelser i Oslos moderne havnebassengområde og gir deg en spennende og smakfull opplevelse av den latinamerikanske kulturen. I tillegg til gode drinker har de også en eksotisk meny hvis man fortsatt skulle være litt småsulten.

Tors: 17:00-01:00
Fre-lør: 17:00 – 03:00
(Kjøkkenet stenger 22:00)

Adresse: Bryggegangen 6, 0252 Oslo

Håper du vil ta turen til oss gjennom høsten!🍂