close

Henter inn ny stjernekokk til New Delhi

Baljit Singh, eier av den indiske restauranten New Delhi, henter stadig inn nye toppkokker fra alle hjørner av India. Nå har han fått tak i den indiske stjernekokken Brijpal Singh.

– Å komme til Norge er som et eventyr for oss. Det er et stort privilegium å få servere norske ganer på så flotte restauranter. Vi er veldig stolte, og gleder oss også til å lære mer om den norske kulturen, sier Brijpal.

Den indiske stjernekokken Brijpal Singh tar over som sjefskokk på New Delhi. Singh har bakgrunn fra det velkjente hotellet Rambagh Palace, den tidligere residensen til maharajaen av Jaipur. Hotellet har gjennom Tripadvisor rangert først blant de beste hotellene i India og nummer 15 i verden.

De nye kokkene lander i Norge i slutten av oktober, og skal etter planen være her i ett år. På menyene finner du både klassisk og moderne mat fra hele India, hvor rettene vil gi deg en smaksopplevelse av de sjeldne. Ser du etter autentisk indisk mat bør du besøke en av restaurantene, nå med et enda større og fremragende stjerneteam.

Dersom du besøker restauranten fra og med 1.mars kan du forvente en helaften med venner, familie eller kollegaer, da de har satt sammen en ny meny med helt nye retter, i tillegg til en «Secret meny» de ikke kan røpe så mye om enda.