close

JULEBORD HOS HANAMI

Julebordet med smak av Japan

Hos Hanami finner du ingen tradisjonell julemat, men det betyr ikke at du ikke får en minnerik smaksopplevelse. For det gjør du nemlig! Dersom du ønsker å arrangere julebord, ha en julemiddag med venner og familie, eller en julelunsj med forretningspartnere, er Hanami plassen for deg.

På et julebord hos Hanami finner du smaksrike japanske retter med en unik sammensetning av mat, drikke og atmosfære. Våre kreative kokker kombinerer de beste råvarene fra de asiatiske mattradisjonene. I tillegg vil gjestene få servert en kombinasjon av japansk robatayaki, izakaya og sushibar. Konseptet går ut på å bestille flere småretter som deles med hele selskapet. Japansk mat kjennetegnes ved at det er enkelt, men samtidig helt unikt.

 

Det som ofte utgjør japansk mat er gode råvarer, tilberedes med basisutstyr og utføres på en enkel måte. Men selv om det høres enkelt ut, er det en kunst å mestre balansegangen mellom det hele. Maten har også varierte og balanserte smaker med sine særpregede ingredienser.Et julebord trenger også noe godt i glasset, og Hanamis drikkekart inneholder byens største utvalg av sake og et imponerende utvalg av musserende vin.

For et selskap med mer enn 6 personer kontakt booking@hanami.no eller  22 83 10 90.

Velkommen til et julebord ved vannkanten hos Hanami!

Mandag-Onsdag: 11:00 - 23:30
Torsdag-Fredag: 11:00-02:00
Lørdag:
13:00 - 02:00
Søndag: 15:00 - 21:00

Hjemmeside: hanami.no
Adresse:
 Kanalen 1, 0252 Oslo 
Tlf: 22 83 10 90 
Booking: booking@hanami.no

Egne åpningstider for høytid og ferier finner du her >

Kapasitet inne: 95 gjester
Kapasitet ute: 80 gjester
Total kapasitet inne og ute: 165 gjester

Trykk på Book Online knappen under for å bestille bord