close

Gi opplevelse til årets morsdag

11.februar er tiden for å hedre og feire de fantastiske kvinnene i våre liv. Her er noen unike gavetips som vil sørge for at morsdagen blir ekstra spesiell i år. Gi en fin opplevelse eller kvalitetsrike produkter man alltid får bruk for.

1. The Thief Spa – En dagsferie for sjelen

Gi moren din en dag med total avslapning på The Thief Spa. Dette luksuriøse spaet tilbyr en oase av ro og velvære midt i hjertet av Oslo. La henne nyte massasjebehandlinger, ansiktsbehandlinger og tilgang til spaets fasiliteter. Dette er en super gave for å skjemme bort mor og la henne nyte en velfortjent pause fra hverdagens travle rytme.

2. Gavepakke fra Perry Frisør

Overrask moren din med en flott gavepakke fra Perry Frisør. Frisørsalongen tilbyr ikke bare profesjonelle hårklipp og fargebehandlinger, men også kvalitetsrike hårprodukter. Gavepakken kan inkludere gode produkter fra Maria Nila eller et godt stylingjern.

3. Gavekort hos en av Restaurantene

For mødre som elsker god mat, er et gavekort til en av Tjuvholmens restauranter den ideelle gaven. La moren din nyte en kulinarisk opplevelse uten å bekymre seg for matlaging eller oppvask. Velg en restaurant med en atmosfære som passer hennes smak, enten det er en romantisk kveld ved sjøen eller en livlig kveld med venner.

4. Astrup Fearnley Billetter 

For kunstentusiasten kan billetter til Astrup Fearnley Museet være den perfekte gaven. La moren din utforske moderne kunstverk fra nasjonale og internasjonale kunstnere. Dette er ikke bare en mulighet til å beundre vakre kunstverk, men også en anledning til å tilbringe verdifull tid sammen mens dere deler kunstopplevelser. Ta gjerne med en lunsj eller kaffe hos VentiVenti for å gjøre dagen ekstra spesiell.