Velkommen til en Winemakers Dinner du kommer til å huske! Her presenteres høyt rangerte viner fra Rhône sammen med en spesialkomponert 5-retters meny av konsernkjøkkensjef Geir Magnus Svae.
Jaume-familien har vært dedikert i kunsten å produsere vin siden 1826. De har nå 90 hektar med vinmarker i Châteauneuf-du-Pape, Côtes de Rhône og Lirac-områdene.
Da deres Dom Grand Veneur Vieilles Vignes 2010 og 2016 ble belønnet med 100 poeng av Parker tok det helt av.
Helt fra starten av har de dyrket etter økologiske prinsipper. I 2012 ble de sertifisert etter organiske prinsipper. Som Christophe sa: En god vin er en som er laget av sunne druer, og som gjør det mulig å uttrykke den unike karakteren og kompleksiteten i jordsmonnet.
Du har nå sjansen til å få presentert og smake dere igjennom flere av Alain Jaumes fantastiske viner! Vår konsernkjøkkensjef, og tidligere Årets kokk, Geir Magnus Svae har spesialkomponert en 5-retters meny som passer ypperlig til vinene.
Når: 6. november kl 20.00
Hvor: Bølgen & Moi Tjuvholmen
Pris: 1495,- per. person
Påmelding til tjuvholmen@bolgenogmoi.no
Les mer og se hele menyen på bolgenogmoi.no/hva_skjer/kalender/winemakers_dinner_med_alain_jaume_fra_rh_ne