Alfsen lanserte sin første vin; OMA Barbera d’Alba høsten 2013 i samarbeid med Giovanni Rosso. Denne etablerte seg raskt i basissortimentet på Vinmonopolet og er fremdeles å finne i kategori 3. Øvrige sortiment er i BU, men mange av vinene er allikevel å finne på mange vinmonopolutsalg.
Modellen OMA Vin jobber etter, er først å finne og definere gode produsenter det er ønskelig å jobbe med. «Jeg tar da gjerne kontakt med en helt spesifikk ide om en vin eller et prosjekt det kunne være spennende å gjennomføre hos produsenten. En vin som er i tråd med, eller tar utgangspunkt i produsentens stil og kvalitet, men som allikevel skiller seg fra deres portefølje. Jeg definerer type fermentasjon, lagring og jeg vil som utgangspunkt alltid blende vinen min selv, slik at den er å tråd med min stil og mine preferanser»
Denne kvelden får du servert totalt ni OMA-viner sammen med en smakfull fire retters meny, mens Ole Martin loser deg gjennom kvelden.
Få mer informasjon og book bord her.