close
Laster Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

WINEMAKER MED OLE MARTIN ALFSEN

11 oktober @ 18:00 - 23:30

11.oktober kommer OMA – Ole Martin Alfsen, til Bølgen & Moi med en fantastisk Winemaker.

Ole Martin Alfsen er anerkjent kokk og vinkelner med lang, bred og variert erfaring innen mat og drikke. Etter at han tok Vinkelnerutdannelsen i 2000 har han undervist om vin, mat og drikke ved Kulinarisk Akademi, skrevet flere kokebøker, mat og vinbøker og en ren vinbok; «Piemonte» sammen med Merete Bø.

Alfsen lanserte sin første vin; OMA Barbera d’Alba høsten 2013 i samarbeid med Giovanni Rosso. Denne etablerte seg raskt i basissortimentet på Vinmonopolet og er fremdeles å finne i kategori 3. Øvrige sortiment er i BU, men mange av vinene er allikevel å finne på mange vinmonopolutsalg.

Modellen OMA Vin jobber etter, er først å finne og definere gode produsenter det er ønskelig å jobbe med. «Jeg tar da gjerne kontakt med en helt spesifikk ide om en vin eller et prosjekt det kunne være spennende å gjennomføre hos produsenten. En vin som er i tråd med, eller tar utgangspunkt i produsentens stil og kvalitet, men som allikevel skiller seg fra deres portefølje. Jeg definerer type fermentasjon, lagring og jeg vil som utgangspunkt alltid blende vinen min selv, slik at den er å tråd med min stil og mine preferanser»

Denne kvelden får du servert totalt ni OMA-viner sammen med en smakfull fire retters meny, mens Ole Martin loser deg gjennom kvelden. 

Få mer informasjon og book bord her. 

Detaljer

Dato:
11 oktober
Tid
18:00 - 23:30