close
Laster Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Utekjøkkenet: Italia på tallerkenen – med deg bak grytene

26 august @ 17:30 - 22:30

|Gjentakende aktivitet (Se alle)

One event on 22. september 2020 at 17:30

Velkommen til Bølgen & Mois utekjøkken

Denne sensommeren og høsten inviterer Bølgen & Moi til sitt utekjøkken beliggende på deres flotte uteservering på Tjuvholmen.
Her vil Bølgen & Mois dyktige kokker demonstrere hvordan du tilbereder de lekreste retter. Det vil være flittig bruk av grillen som du straks vil oppdage at ikke kun hører sommeren til.

Husk å kle deg etter været. Kurset gjennomføres utendørs i både vær og vind. NB: Kurs f.o.m oktober vil gjennomføres innendørs. Kurset gjennomføres etter gjeldene råd om smittevern.

Det italienske kjøkkenet er blant verdens mest velsmakende. Nå kan du lære å mestre de beste italienske rettene. Denne kvelden demonstrerer Bølgen & Mois kokker hvordan du kan få den ekte og autentiske smaken av Italia inn i det eget kjøkken.

Italiensk mat er tradisjonelt basert på utsøkte, ferske og sesongbetonte råvarer. Det er en av de største grunnene til at italiensk mat varierer så mye fra region til region, og til og med fra landsby til landsby. Råvarenes egen karakter og smak er det mest vesentlige i italiensk matlaging. Ofte med få ingredienser som hver og en har like stor betydning for sluttresultatet.

Denne kvelden får du grill-utgaven av Italia, hvor utekjøkkenet tas i bruk og grillen får hovedrollen. Dette er svært naturtro til de italienske tradisjonene, og du vil kanskje bli overrasket over hvor mye man kan få laget på et utekjøkken med de enkleste råvarer og teknikker!

Dette får du oppleve: Demonstrerende matkurs med Bølgen & Mois dyktige kokker.
Dette kurset passer for: Alle. Litt erfaring og grunnkunnskap er en fordel, men ikke nødvendig.
Matservering: Ja – smaksprøver underveis i kurset og middag avslutningsvis.
Drikkeservering: Nei – deltakerne er velkommen til å kjøpe drikke i baren.
Pris: Kroner 1650,- pr. person.

Kjøp Billett

Hjertelig velkommen!

Våre kurs er i samarbeid med aperitif.no, hvor Aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom Aperitif sine hjemmesider

Detaljer

Dato:
26 august
Tid
17:30 - 22:30
aktivitet Kategori:
Hjemmeside:
https://www.aperitif.no/artikler/italia-pa-tallerkenen-med-deg-bak-grytene/413048

Sted

Bølgen & Moi Tjuvholmen
Tjuvholmen allé 5
Oslo, 0252 Norway
+ Google Map
Telefon:
22 44 10 20
Hjemmeside:
http://www.bolgenogmoi.no