close
Laster Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Utekjøkkenet: Bli en hverdagshelt på kjøkkenet

23 september @ 17:30 - 21:30

|Gjentakende aktivitet (Se alle)

One event on 23. september 2020 at 17:30

Velkommen til Bølgen & Mois utekjøkken

Denne sensommeren og høsten inviterer Bølgen & Moi til sitt utekjøkken beliggende på deres flotte uteservering på Tjuvholmen.
Her vil Bølgen & Mois dyktige kokker demonstrere hvordan du tilbereder de lekreste retter. Det vil være flittig bruk av grillen som du straks vil oppdage at ikke kun hører sommeren til.
Husk å kle deg etter været. Kurset gjennomføres utendørs i både vær og vind. NB: Kurs f.o.m oktober vil gjennomføres innendørs. Kurset gjennomføres etter gjeldene råd om smittevern.

Lettvint mat betyr ikke kjedelig mat, og dette skal kokkene på Bølgen & Moi bevise på dette uformelle og morsomme matkurset. De fleste kan kjenne seg igjen i begrepet “tidsklemma”, og mange av oss har kanskje latt tiden gå på kompromiss med maten. Sånn trenger det ikke å være. Denne kvelden demonstrerer kokken hvordan du kan være effektiv på kjøkkenet, samtidig som maten blir både kreativ og smakfull. Med hjemmelaget mat på bordet blir du hele familiens hverdagshelt.

Lær å kombinere råvarer som er lett tilgjengelig med morsomme smaker, som gjør selv den blåeste mandag til en fest på tallerkenen.

La de dyktige kokkene på Bølgen & Moi inspirere deg til å lage deilig hjemmelaget middag. Denne kvelden får du grill-utgaven av hverdagsmat, hvor utekjøkkenet tas i bruk og grillen får hovedrollen. Mulighetene er uendelige med mat som garantert vil falle i smak både hos liten og stor.

Dette får du oppleve: Deltakende matkurs med Bølgen & Mois dyktige kokker.
Dette kurset passer for: Alle. Litt erfaring og grunnkunnskap er en fordel, men ikke nødvendig.
Matservering: Ja – smaksprøver underveis i kurset og middag avslutningsvis.
Drikkeservering: Nei – deltakerne er velkommen til å kjøpe drikke i baren.
Pris: Kroner 1395,- pr. person.

Kjøp Billett

Hjertelig velkommen!

Våre kurs er i samarbeid med aperitif.no, hvor Aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom Aperitif sine hjemmesider

Detaljer

Dato:
23 september
Tid
17:30 - 21:30
aktivitet Kategori: