close
Laster Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

THIEF MUSIC Unplugged 13/12

13. desember 2018 @ 19:00 - 22:00

@The door is always open at THE THIEF.
Concert starts 19:15 SHARP.—

Limited capacity – First comes first

THIEF Music Unplugged series showcases the work of today’s artists and introduces the stars of tomorrow. Our unplugged sessions expose the raw talent of your favorite artists.

Contact: music@thethief.com

Kristin Sevaldsen’s Official FB-page & KVISTUM
Kristin Sevaldsen & Lars A Kvistum markerer 5 års samarbeid med nytt akustisk duo album som oppsummerer noe av det de har fremført i ulike sammenhenger disse årene. Her er et knippe helt nye låter, mens hovedtyngden av materialet er utgitt på hver deres tidligere plater med band arrangement.
På dette albumet er det kun flygel og sopransax, og låtene fremstår mer skjøre og nakne. Det hele puster og lever. Alt innspilt på en dag i Stable Studios i Oslo. Duoen har hatt flere private og offentlige oppdrag siden de startet sitt samarbeid i 2013; Festforestilling for Norsk Litteratur festival, Dølajazz Bedriftskonserter for næringsliv i Lillehammer, Olsok konsert på Aulestad og Fakkelpris utdelingen 2017 i Håkonshall i tillegg til å ha utgjort basisen i Kristin Sevaldsen Group
(KSG).

Idèen med dette albumet er først og fremst og vise det lyriske materialet. Nedstrippet og rent, fremført kun med flygel og sopransaxofon. Et ærlig album som enkelt lar seg gjenskape i livesammenhenger. Publikum kan gå tilbake og høre mer på musikken, mens nye arrangører vil kunne vite mer hva de får når de ønsker å engasjere denne duoen til sitt event. Albumet byr på nære og inderlige stemninger, sterke melodier og solid musikalitet i et sjelfullt samspill. Her er delikate improvisasjoner, med tydelige referanser fra jazz, folkemusikk og filmmusikk.
Musikerne lar lytteren komme tett på, og lar pusten fra saxofonisten og knirking fra pianokrakken og pedalene høres når de spiller. Det er intimt og helt akustisk.

Pianist og komponist Lars A Kvistum har et tydelig særpreg og uttrykk, særlig vist i sine 3 solo synth utgivelser. Forruten sin solokarriere har han arbeidet som freelance musiker i flere år, nasjonalt og internasjonalt.

Saxofonist og komponist Kristin Sevaldsen har utgitt 4 soloalbum og har hovedsakelig jobbet som soloartist med en klar musikalsk signatur. I tillegg har hun også arbeidet som freelance musiker både nasjonalt og internasjonalt.

Detaljer

Dato:
13. desember 2018
Tid
19:00 - 22:00
aktivitet Kategorier:
,
Hjemmeside:
www.facebook.com/events/230708644385017/

Sted

THIEF MUSIC unplugged
Landgangen 1
Oslo, 0252 Norway
+ Google Map
Telefon:
24 00 40 00