close
Laster Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

THIEF MUSIC Unplugged 12/12

12. desember 2019 @ 19:00 - 20:00

@The door is always open at THE THIEF.
Concert starts 19:15 SHARP.—

Limited capacity – First comes first

THIEF Music Unplugged series showcases the work of today’s artists and introduces the stars of tomorrow. Our unplugged sessions expose the raw talent of your favorite artists.

Contact: music@thethief.com

Sa Zeiner
SA Zeiner startet musikkarrieren da hun begynte å skrive låter med to venner fra skolen som 14 åring. Senere begynte hun på Rud vgs i Bærum og sang klassisk fram til hun flyttet til London for å studere pop musikk. Det gikk mye i Edvard Grieg og jazz standarder fram til da og det ble en velkommen omstilling i London. Hun lærte seg å produsere da hun bodde i bestemors kjeller på Grefsen i Oslo en sommer der sene kvelder og kjærlighetssorg ble gjort om til tekst, melodi og lydbilde. Sigrid var en av de første kvinnelige medlemmene (sammen med bla. Frøder og Ary) av Tanken og selvom hun nå bor i London anser hun seg som medlem av Sandvikas musikkscene. I 2017 mottok hun stipend fra TONO for å skrive filmmusikk med bandet Circumnavigate og har siden det jobbet opp debut release for seg selv. Kreativ frihet er viktig for Sigrid og derfor har hun valgt å slippe musikken selv der hun også tar kreativt ansvar for alt visuelt som produsent, regissør og klipper for musikkvideoer og artwork.

2019 så SA Zeiner slippe debut EP ‘The Only Scars I’ve Got I Got In My Sleep’ på eget label SAZG.

Linker:
Artist link Spotify: https://open.spotify.com/artist/7u6zPPV9AUZnERJOslec7L?si=P3cnk7mUR-uVP5wJCiduoA
Instagram: https://www.instagram.com/sazeiner/
Facebook: https://www.facebook.com/sazeiner/
Website: www.sazeiner.com

Halvor
halvor byr på det han selv kaller “norwegian noir indiepop” – storslått indiepop, med episke rockeinspirerte partier, skjøre ballader og personlige tekster.

…..

Den noe oppbrukte frasen “bak skyene er himmelen alltid blå” kunne ikke vært lenger fra sannheten når det kommer til halvors musikk. Den tilsynelatende harmoniske, pene popmusikken skjuler et mørkere budskap, som forteller om hvordan verden kan oppfattes, alt ettersom hvordan du ser den. Dualismen står sentralt, og viser en artist med flere sider. Om man ser forbi det tilsynelatende vakre i musikken, åpner det seg en mørk og fordreid virkelighet i tekstene, og det som ligger under overflaten.

Detaljer

Dato:
12. desember 2019
Tid
19:00 - 20:00
aktivitet Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/452766748780408/

Sted

THE THIEF
Landgangen 1
Oslo, 0252
+ Google Map
Telefon:
24 00 40 00
Hjemmeside:
www.thethief.com