Kjøkkensjef Soel setter sammen en luksuriøs 8-retters meny for anledningen mens vi lager fest i spisesalen sammen, helt til de sene nattestimer! Sees vi?
🕔 lørdag 29. februar fra kl. 18.00
📍 Sanoma, Olav Selvaags plass 1, Tjuvholmen
🗒️ booking@sanoma.no
Merk at vi kun serverer skuddårsmenyen denne kvelden, og at alle bookinger må sendes til booking@sanoma.no.
SKUDDÅRSMENY:
Norske østers med kremet yuzu & gressløk
Sikrogn fra Valdres på sprøtt kyllinskinn med gochujang-krydret rømme & koriander
Saltdampet edamamebønner med fermentert chiliglaze, røkt salt & sesam
Wagyu-spyd med steam bun, nordisk kimchi & majones på grillet olje
Skrei sous vide med soyamelk-veloute, hjemmesaltet rognkjeks-kaviar & rotselleri tilsmakt miso
Grillet kongekrabbe/langoustine med stekt potetkake, langoustine-majones & purreløk-kimchi
Indrefilet Kogikui med sanshopepper, XO-smør & vårløk
Mørk sjokoladebrownie med soyasaltet sjokolademousse & konserverte bær
790,-