close
Laster Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

SKALLDYRSFAT & ROSÈ

26 mai

Velkommen til The Art Of Rosé med Miraval hos Sjømagasinet.

Fredag 26.mai inviterer Sjømagasinet til en kickstart av sommeren med herlig musikk fra DJ, rosevin i glasset akkompagnert med et nydelig skalldyrsfat. 

Denne kvelden senker vi prisene på forhåndsbestilte skalldyrfat til 1050,- (normalt 1550,-) per person og serverer hele spekteret av Miravals rosérepertoar. Brad Pitts sitt siste Champagne Project Fleur de Miraval, Oscar-statuettens offisielle Champagne vil også være tilgjengelig denne kvelden. Hvem vet, kanskje selveste Brad Pitt dukker opp 😉

OM MIRAVAL:

Château Miraval er en av de mest kjente eiendommene i Provence. Evnen til å kombinere historie og kultur med innovasjon; det helt unike terroiret med perfeksjonistisk og presist vinmarks- og kjellerarbeide bidrar er nøkkelen til anerkjennelsen. Miraval leverer alltid skyhøy kvalitet med signatur fra terroiret. Det er selvfølgelig ingen ulempe at Brad Pitt eier gården, men uten særdeles høy og stabil kvalitet år etter år, ville ikke Ch.Miraval vært det det er i dag.

Dato: fredag 26. mai
Fra: 17.00 og ut kvelden.
Pris: 1050,- per person for skalldyrfat. Gjelder kun forhåndsbestilling, velg “Skalldyrfat & Rosé” når du legger inn din bestilling. Book bord her. 

Ta med deg venner og familie og få en smak av Sør-Frankrike med Miraval. 

Detaljer

Dato:
26 mai