close
Laster Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Pop-Up utstilling på Tjuvholmen – Heidi Fosli 5. – 30. november

5 november - 30 november

Torsdag 5.november åpnet Heidi Fosli sin utstilling «Heidi Fosli 2014-2020»
i vårt pop-up galleri i Lille stranden 5.

Utstillingen består av 25 malerier, og noe grafikk, og alle verkene er til salgs.
Det meste av arbeidet er fra 2019 og 2020, og årets verk er malt med full kunstnerisk frihet.
Verkene er fargerike, intuitive, og impresjonistiske i stil.

Fosli er kunstutdannet ved Academy of Art University i San Francisco, og forteller at hun bor og arbeider halve året i Arpino i Italia og resten av året på Frogner i Oslo, hvor hun også har sitt atelier. Hun hadde sin debut-utstilling i Oslo i 2006, og har de siste 7 årene vært kunstner på heltid.

Jeg forsøker å feste det sjelelige til lerretet, og har fått mye tilbakemeldinger på at jeg har klart det. Bildene er dessuten symbolske, fargerike, impresjonistiske i stil, intuitive og fortellende. De er både figurative og abstrakte. Jeg tenker ofte på hvor privilegert jeg er som har muligheten til å leve av min største lidenskap.
Selv om jeg er inspirert blant annet av de tidlige impresjonistene og symbolikken til Munch, så har jeg skapt mitt eget, tidløse og unike uttrykk.

I 2019 deltok hun på Venezia Biennalen som gjestekunstner til paviljongen med andre italienske kunstnere på invitasjon fra den italienske kuratoren, Vivianna Vannucci.
Hun er representert i 4 permanente kunst museumssamlinger i Danmark, Italia, USA og Sør Korea, og har også stilt ut i Louvre, Paris på SNBA (den berømte Salon) to ganger, i 2015 og 2016. Utenom dette har hun hatt flere separatutstillinger i både New York og Roma, og også i Wien og Berlin. Til sammen over 100 utstillinger både solo og gruppe over hele verden. Fosli mottok Bronse (2016) og Tinn (2020) medaljer fra det prestisjetunge akademiet “Arts-Science-Lettres” i Paris som første norske kunstner i historien og mottok en “Honorable Mention” av Marina Picasso i 2015 (Barnebarnet til Pablo Picasso) i forbindelse med en utstilling i Cannes.

Vi føler oss veldig heldige som får nyte Heidi Fosli’s kunst i hele november med denne separatutstillingen på Tjuvholmen, og dere er alle hjertelig velkommen!

Vernissage arrangeres 05.november kl 18-20 , i Lille stranden 5 og utstillingen henger til 30.november (åpent 12-18) daglig.

 

“Solodanseren”, 80x60cm, olje på lerret, malt 2020
“Paralyzed in Contemplation”, 100x100cm, malt 2014

“Friendship”, 80x70cm, olje på lerret, malt 2020

Detaljer

Start:
5 november
Slutt:
30 november

Sted

Lille Stranden 5
Oslo, 0252 Norge + Google Map