Har du vilt i fryseren du har lyst å lage noe nytt og spennende av, er dette kurset som skapt for deg. Det passer like godt om du planlegger å kjøpe inn vilt i høst. Her blir det nemlig utførlig demonstrasjon av utbeining av lår og av sadel, ribbing og utbeining av rype samt graving og speking.
Videre lærer du om steking av kjøtt – helt og i biter. Du er også med og lager kraft og viltsaus i tillegg til viltpaté og carpaccio av vilt. Selvsagt lærer du også å lage passende garnityrer til ulike retter av vilt.
Vi kan love deg at etter dette kurset kan du lage utsøkte retter av vilt og imponere alle i omgangskretsen.
Dere er hjertelig velkommen til å ta en drink i Bar Bastard før eller etter kurset. Det er også mulig å ta noe lett å spise, vi har fine plasser foran det åpne kjøkkenet og det varmer godt fra peisen vår.
Dette får du oppleve:
Deltakende matkurs med Norges ledende kokker
Kurset passer for: Alle. Litt erfaring og grunnkunnskap er en fordel, men ikke nødvendig.
Matservering: Ja – smaksprøver underveis i kurset og middag avslutningsvis.
Drikkeservering: Nei – deltakerne er velkommen til å kjøpe drikke i baren
Pris: Kroner 1950,- pr. person.
Våre kurs er i samarbeid med aperitif.no, hvor aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom aperitif sine hjemmesider
Hjertelig velkommen!