Er du blant de som vil kutte litt i kjøttforbruket, men sliter med hva du skal lage til middag? Da er dette kurset for deg!
Å redusere forbruket av kjøtt, fisk, melkeprodukter og egg, og spise mer vegetarisk mat er bra for både egen helse, miljøet og dyrene. Men hva skal du spise, og hvordan lager du det?
Er du vegetarianer, ønsker du å bli det, eller vil du kanskje bare kutte litt i kjøttforbruket ditt? Denne kvelden vil du utvide din kunnskap om vegetariske retter, og lære å lage fullgode måltider uten kjøtt.
Bølgen & Moi sine dyktige kokker vise deg hvordan du kan tilberede deilig mat basert på planteriket. Noe av det som står på menyen denne kvelden er linsesuppe, vegetarburger, fermentering og vårruller.
Dette får du oppleve:
Deltakende matkurs med Norges ledende kokker
Kurset passer for: Alle. Litt erfaring og grunnkunnskap er en fordel, men ikke nødvendig.
Matservering: Ja – smaksprøver underveis i kurset og middag avslutningsvis.
Drikkeservering: Nei – deltakerne er velkommen til å kjøpe drikke i baren
Pris: Kroner 1195,- pr. person
Våre kurs er i samarbeid med aperitif.no, hvor aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom aperitif sine hjemmesider
Hjertelig velkommen!