close
Laster Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Lær forskjellen på champagne, cava og prosecco

12. oktober 2019 @ 15:30 - 17:00

Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco – eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret. Og mye gode bobler på kjøpet.

Musserende vin øker stadig i popularitet hos nordmenn, men vet vi egentlig hva som skiller de mest populære stilene fra hverandre? I høst starter vi vårt nye konsept med lørdagssmakinger på Bølgen & Moi Tjuvholmen, med foredragsholder Cathinca Dege. Hun skal ta deg gjennom 6 helt forskjellige – kjente og mindre kjente musserende viner, slik at du skal finne din favoritt.

Det er nemlig enormt stor forskjell på champagne, cava og prosecco. Ikke bare er det produsert i forskjellige land, det er også laget på forskjellige måter og med forskjellige druer. Her får man også forståelse for hvorfor prisnivået er så forskjellig. Men pris har ikke alt å si, og i løpet av denne ettermiddagen vil du lære deg å finne de beste beste vinene innen sin sjanger, til en gunstig pris.

Ønsker du å nyte en deilig lunsj eller middag hos Bølgen & Moi Tjuvholmen før smakingen? Booker du bord her så får du hele 15% rabatt hvis du viser til at du skal på smakingen.

Billettpris: 495 kr

Les mer her: https://www.aperitif.no/artikler/laer-forskjellen-pa-champagne-cava-og-prosecco-og-finn-din-favoritt/467189

Detaljer

Dato:
12. oktober 2019
Tid
15:30 - 17:00
aktivitet Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1221863051307216/

Sted

Bølgen & Moi Tjuvholmen
Tjuvholmen allé 5
Oslo, 0252 Norway
+ Google Map
Telefon:
22 44 10 20
Hjemmeside:
http://www.bolgenogmoi.no