Et hvert måltid løftes av en god saus. Samtidig er sausen det de fleste strever med. Der de fleste kommer til kort er teknikkene og metodene som de profesjonelle kokkene bruker for å lage gode sauser.
Kokkene viser deg ulike grunnsauser, både kalde og varme, og du er selv med og lager disse klassiske sausene fra bunnen av. Selvfølgelig blir det også mulighet til å smake de ulike sausene opp mot et utvalg av tilbehør som kokkene har forberedt.
Sausene smakes til forskjellige råvarer som kjøkkenet tilbereder underveis i kurset.
Følgende sauser lages og/eller gjennomgås:
– Hollandaise
– Bérnaise
– Majones
– Blåskjellkraft (til smørsaus)
– Kyllingkraft (til velouté)
– Demi glace
Dette får du oppleve
Deltakende og demonstrerende matkurs med de dyktige kokkene på Bølgen & Moi Tjuvholmen
Kurset passer for: Alle. Litt erfaring og grunnkunnskap er en fordel, men ikke nødvendig.
Matservering: Ja – smaksprøver underveis i kurset
Drikkeservering: Nei – deltakerne er velkommen til å kjøpe drikke i baren
Pris: Kroner 1295,- pr. person.
Hjertelig velkommen!
Våre kurs er i samarbeid med aperitif.no, hvor Aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom Aperitif sine hjemmesider