close
Laster Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Lær å lage saus slik proffene gjør det

21 oktober @ 17:30 - 21:30

Kurset gjennomføres etter gjeldene råd om smittevern.

Du kan bli en mester med saus og imponere alle rundt middagsbordet! De dyktige kokkene hos Bølgen & Moi påtar seg oppgaven som dine læremestere.

Et hvert måltid løftes av en god saus. Samtidig er sausen det de fleste strever med. Der de fleste kommer til kort er teknikkene og metodene som de profesjonelle kokkene bruker for å lage gode sauser. Her vil de demonstrere hvordan du kan perfeksjonere dine teknikker, og dermed oppnå er enda mer smakfullt resultat enn tidligere.

Kokkene viser deg lekre og ulike grunnsauser, både kalde og varme, og de vil vise deg hvordan du kan lage disse klassiske sausene fra bunnen av. Selvfølgelig blir det også mulighet til å smake de ulike sausene opp mot et utvalg av deilig tilbehør som kokkene har forberedt. Her blir det smakfulle nytelser og vis lærdom om hverandre.

Følgende sauser lages og/eller gjennomgås:
– Hollandaise
– Bérnaise
– Majones
– Blåskjellkraft (til smørsaus)
– Kyllingkraft (til velouté)
– Demi glace

Dette får du oppleve: Demonstrerende matkurs med Bølgen & Mois dyktige kokker.
Dette kurset passer for: Alle. Litt erfaring og grunnkunnskap er en fordel, men ikke nødvendig.
Matservering: Ja – smaksprøver underveis i kurset.
Drikkeservering: Nei – deltakerne er velkommen til å kjøpe drikke i baren.
Pris: Kroner 1295,- pr. person.

Hjertelig velkommen!
Våre kurs er i samarbeid med aperitif.no, hvor Aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom Aperitif sine hjemmesider

Detaljer

Dato:
21 oktober
Tid
17:30 - 21:30
aktivitet Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/326140061866079/

Sted

Bølgen & Moi Tjuvholmen
Tjuvholmen allé 5
Oslo, 0252 Norway
+ Google Map
Telefon:
22 44 10 20
Hjemmeside:
http://www.bolgenogmoi.no