close
Laster Aktiviteter

« All Aktiviteter

Italia på tallerken – med deg bak grytene!

15. januar 2019 @ 17:30

|Gjentakende aktivitet (Se alle)

One event on 16. January 2019 at 5:30pm

 

Lær italienske “slagere” av profesjonelle kokker

Det italienske kjøkkenet er blant verdens mest utbredte og populære. Nå kan du lære å mestre de beste italienske rettene.

Pizza og pasta har gått inn i det norske kostholdet som like kjære og kjente retter som kjøttkaker og fårikål. Men det italienske kjøkkenet er så mye mer. Råvarenes egen karakter og smak er det mest vesentlige i italiensk matlaging. Ofte med få ingredienser som hver og en har like stor betydning for sluttresultatet.

En pizza blir ikke bedre av å ‘lesse’ på med topping hvis ikke tomatsausen er god – derfor bruker vi denne kvelden til å lære deg enkle, italienske klassikere.

Dette kurset bør du ikke gå glipp av om du er glad i det italienske kjøkkenet

Kveldens program består blant annet av å lage sin egen pizza fra bunnen av. Du får også lære å lage fersk pasta. Og ikke minst får du innblikk i metoden for å lage en perfekt risotto. Like viktig er at du får hemmeligheten bak den ultimate  tomatsaus.

 

Og selvfølgelig lærer du deg å lage den eventyrlige avslutningen på ethvert italiensk måltid, nemlig tiramisu.

Dere er hjertelig velkommen til å ta en drink i Bar Bastard før eller etter kurset. Det er også mulig å ta  noe lett å spise, vi har fine plasser foran det åpne kjøkkenet og det varmer godt fra peisen vår.

Meld deg på her!

Tid: kl 17.30

Pris: kr 1650,-

 

Våre kurs er i samarbeid med aperitif.no, hvor aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom aperitif sine hjemmesider.

Hjertelig velkommen!

Detaljer

Dato:
15. januar 2019
Tid
17:30
aktivitet Kategori:
Hjemmeside:
https://bolgenogmoi.no/hva_skjer/kalender/italia_pa_tallerken_-_med_deg_bak_grytene_

Sted

Bølgen & Moi Tjuvholmen
Tjuvholmen allé 5
Oslo, 0252 Norway
+ Google Map
Telefon:
22 44 10 20
Hjemmeside:
http://www.bolgenogmoi.no