close
Laster Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Gin & Tonic – så mye mer!

5. november 2020 @ 18:30 - 21:00

Hva smaker vel bedre enn en forfriskende drink med balanse mellom sødme og aroma fra gin og bitterhet og friskhet fra tonic?

I dette kurset har vi som mål at du i etterkant skal kunne imponere og briljere blant alle kjente og kjære. Du skal lære å lage din GT-favoritt, og ikke minst hvordan du serverer den for at hele opplevelsen skal bli en inner-10’er – eller kanskje en inner-11’er?
Dette er kunnskap du lett kan ta med deg hjem og imponere dine venner og familie med. Gin & Tonics har blitt en stor trend, så det er vel like greit å bli ekspert først som sist! Og, selvfølgelig må vi jo innom noen andre gin-cocktails når vi uansett har åpnet flasken!
Tidspunkt: 19:00, varer i 2-2,5 timer.
Pris: 850,- pr. pers
Meld på i skjemaet under, eller til tjuvholmen@bolgenogmoi.no
Hjertelig velkommen!
På dette kurset får du teste Fever Tree sine spennende tonicer. Deres prisbelønte miksere smaker rent, subtilt og balansert, med autentiske smaker og fin karbonisering for å fremheve og komplementere det premium brennevinet de blandes med.
* Dersom du har allergier må du melde om dette på forhånd til tjuvholmen@bolgenogmoi.no. Vi kan dessverre ikke garantere for at alle allergier kan tilpasses i alle kurs.

Detaljer

Dato:
5. november 2020
Tid
18:30 - 21:00
aktivitet Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/237051324336623/