close
Laster Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

Gin & Tonic – så mye mer!

8 oktober @ 18:30 - 21:00

Hva smaker vel bedre enn en forfriskende drink med balanse mellom sødme og aroma fra gin og bitterhet og friskhet fra tonic?

I dette kurset har vi som mål at du i etterkant skal kunne imponere og briljere blant alle kjente og kjære. Du skal lære å lage din GT-favoritt, og ikke minst hvordan du serverer den for at hele opplevelsen skal bli en inner-10’er – eller kanskje en inner-11’er?
Dette er kunnskap du lett kan ta med deg hjem og imponere dine venner og familie med. Gin & Tonics har blitt en stor trend, så det er vel like greit å bli ekspert først som sist! Og, selvfølgelig må vi jo innom noen andre gin-cocktails når vi uansett har åpnet flasken!
Tidspunkt: 19:00, varer i 2-2,5 timer.
Pris: 850,- pr. pers
Meld på i skjemaet til tjuvholmen@bolgenogmoi.no
Hjertelig velkommen!
På dette kurset får du teste Fever Tree sine spennende tonicer. Deres prisbelønte miksere smaker rent, subtilt og balansert, med autentiske smaker og fin karbonisering for å fremheve og komplementere det premium brennevinet de blandes med.
* Dersom du har allergier må du melde om dette på forhånd til tjuvholmen@bolgenogmoi.no. Vi kan dessverre ikke garantere for at alle allergier kan tilpasses i alle kurs.

Detaljer

Dato:
8 oktober
Tid
18:30 - 21:00
aktivitet Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/225574085484347/

Sted

Bølgen & Moi Tjuvholmen
Tjuvholmen allé 5
Oslo, 0252 Norway
+ Google Map
Telefon:
22 44 10 20
Hjemmeside:
http://www.bolgenogmoi.no