close
Laster Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Fra Hav til Munn

27. februar 2020 @ 18:00 - 21:00

Norsk Havbruk – Fra Hav til Munn

Velkommen til en helaften der havets delikatesser, fun-facts og myteknusing om norsk havbruk går hånd i hånd!

Norsk laks – Hva er myter, hva er gamle sannheter – og hva er nyttig allmennkunnskap for deg som bevisst forbruker?
Kveldens foredrag tar for seg både interessante og viktige fakta om norsk havbruk. Kveldens foredragsholder, Solveig van Nes, har en doktorgrad innen havbruk og lang fartstid som foredragsholder. I tillegg til akademisk tyngde har hun også erfaring fra både havbruksforskning og miljøvern.
Videre vil vi reflektere litt rundt omdømmet til norsk laks – og hvorfor mytene får leve i media.
Kvelden toppes med en spennende tre retters meny bestående av fersk, norsk sjømat ledsaget av en skreddersydd vinmeny. Som en del av den gastronomiske reisen vil fortelle noen av hemmelighetene bak vår unike røkelaks! – Kanskje også en liten smak!

Meny:
Sashimi av laks og kamskjell – toppet med lakserogn
Varmrøkt laks med risoni, syltet sopp og spinat
Lun og crunchy apple crumble

Viner:
Dr. Bürklin-Wolf Wachenheimer Trocken Riesling
Matrot Bourgogne Chardonnay
Il Falchetto Brachetto d’Acqui

Pris uten / med vin: Kr 600,- / 950 pr pers

Detaljer

Dato:
27. februar 2020
Tid
18:00 - 21:00
aktivitet Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/168954004429383/

Sted

The Salmon
Strandpromenaden 11
Oslo, 0252
+ Google Map
Telefon:
415 48 080
Hjemmeside:
www.thesalmon.com