Først litt faglig påfyll, så en herlig treretter! Inkludert vinmeny!
Meny:
Sashimi av laks og kamskjell – toppet med lakserogn
Varmrøkt laks med risoni, syltet sopp og spinat
Lun og crunchy apple crumble
Viner:
Dr. Bürklin-Wolf Wachenheimer Trocken Riesling
Matrot Bourgogne Chardonnay
Il Falchetto Brachetto d’Acqui
Kr 950,- pr pers
Norsk laks – Hva er myter, hva er gamle sannheter – og hva er nyttig allmennkunnskap for deg som bevisst forbruker?
Kveldens foredrag tar for seg både interessante og viktige fakta om norsk havbruk. Kveldens foredragsholder, Solveig van Nes, har en doktorgrad innen havbruk og lang fartstid som foredragsholder. I tillegg til akademisk tyngde har hun også erfaring fra både havbruksforskning og miljøvern.
Kvelden vert – gründer av Alex Sushi og styreleder i The Salmon, Petter Sandberg – vil dessuten reflektere litt rundt omdømmet til norsk laks – og hvorfor mytene får leve i media.
Kvelden toppes med en spennende tre retters meny bestående av fersk, norsk sjømat ledsaget av en skreddersydd vinmeny. Som en del av den gastronomiske reisen vil Fredrik Møller-Andersen – The Salmons røkemester– dele litt av sin lidenskap og kanskje noen hemmeligheter bak vår unike røkelaks!
Påmelding via link eller direkte til post@thesalmon.com