close
Laster Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Fotoutstilling på Tjuvholmen – «Tjuvholmen gjennom to linser»

3. juli 2020 - 3. august 2020

Som sted er Tjuvholmen noe helt spesielt. Fra konstruksjonen av de kunstige øyene, til design og utførelse av de utrolige byggene.

Fantastiske skulpturer og kunstverk plassert i uterommet som gaver fra utbyggerne, tilgjengelig for alle. Følger du solen fra den står opp ser du Oslo rådhus bade i morgensolen, Oslofjorden glitre gjennom hele dagen, og en ubeskrivelig vakker forestilling som utspiller seg når man ser solen går ned og Tjuvholmens vestside danser i kveldssolens håpefulle stråler. Et vakkert museum og gallerier i verdensklasse, mangfold av restauranter og et utemiljø uten sidestykke. Skulpturpark og strand, broer og kanaler, et lite paradis midt i byen. Et enestående eventyr med små historier fra tusenvis av vinkler.

Utstillingen Tjuvholmen gjennom to linser står på broen i Tjuvholmen allé fra 3. juli til 3. august. Her stilles det ut 24 bilder tatt som en homage til Tjuvholmen.

Fotografene bak utstillingen er Rebecca Byers og Kenneth Willassen
I tillegg til å være forelsket i Tjuvholmen, er de også forelsket i hverandre. Et superpar utstyrt med hvert sitt kamera, kjører de land og strand rundt om i Norge, og fanger magiske øyeblikk. Etter å ha bemerket seg med sine fantastiske bilder av Tjuvholmen på instagram tok vi kontakt med de, og fra dette vokste det frem et flott samarbeid og vennskap.

Kenneth Willassen står bak firmaet Flex Foto som nå er Tjuvholmen.no’s faste samarbeidspartner.
Som navnet tilsier er Flex Foto meget fleksible. Portrettbilder, actionshots, matbilder, miljø og stemningsbilder, alt mestrer de. I tillegg til dette jobber Kenneth mye med boligfoto og med lang erfaring som eiendomsmegler er han utrolig dyktig i den sjangeren også. Helt siden barndommen har kreativiteten og det å skape noe for seg selv vært en drivkraft og lidenskap for Willassen.

Ved siden av jobben som megler drev han med musikkproduksjon. Etter hvert fant han tilslutt fotokunsten som ble hans aller største lidenskap hittil. I hvert bilde forsøker han å formidle de følelsene han selv opplever i det øyeblikket han tar bildene. Selv om all foto er spennende for Kenneth, er det natur, landskap og miljøbilder han brenner mest for. Himmelfenomener, spesielt soloppganger og solnedganger, med et dramatisk uttrykk i redigering har blitt et varemerke.

Rebecca Byers
Nært, ekte, mystisk og melankolsk. Så lenge hun kan huske har vært opptatt av kunst i alle former. Foto har de siste årene vært hennes største lidenskap, og i tillegg til å male, liker hun å skape sin egen kunst ut fra fotografiene.

Hun elsker å leke seg med strukturen og detaljene man finner i naturen, og er ofte å finne i skogen både sent og tidlig. Her fanger hun mystikken og roen, og leker seg også med solens stråler, enten den er på vei ned eller opp. Rebecca er også opptatt av detaljer i arkitekturens varierte verden, og er fascinert av hvor mange interessante vinkler og rammer som finnes i et og samme bygg.

 

Fotokunsten er til salgs i et begrenset opplag, og legges ut for salg etter åpningen av utstillingen.
Ønsker du å treffe fotografene er de tilstede under den offisielle åpningen av utstillingen fredag 3.juli fra klokken 16.30-17.30 ved broen i Tjuvholmen Allé.

Følg de gjerne på deres Instagram kontoer
Instagram Kenneth Willassen >
Instagram Rebecca Byers >
Hjemmeside www.flexfoto.no

Velkommen.

Detaljer

Start:
3. juli 2020
Slutt:
3. august 2020
aktivitet Kategori:

Sted

Tjuvholmen