close
Laster Aktiviteter

« All Aktiviteter

Fly Beyond | New Year’s Eve – DJ AIK

31 desember @ 22:00

Kjære venner, bekjente og trofaste følgere,

Vi avslutter dette året, der vi avsluttet fjoråret. Det har vært et langt og begivenhetsrikt år, fra begynnelsen på BAR, til lanseringen av nytt brunch- konsept. Deretter til den franske rivieraen under verdens største filmfestival i Cannes og ikke minst Miami Swim Week. Fra Halloween på Stratos til intime kjærlighetskvelder på toppen av Grand.

Derfor gjentar vi suksessen fra i fjor, vi ankrer opp langs kaia og tar med den store velkjente blå gåsa. Vi lover dere noe litt sterkt og godt i glasset ved ankomst, mens kveldens store gjest DJ AIK fra London kommer til å gi dere den ultimate Fly Beyond opplevelsen. AIK spiller til vanlig på de mest kjente klubbene i London, Dubai, NYC og Paris, samt spilt for artister som Drake, French Montana, Justin Bieber og Nelly. Ryktet i London sier at han får hvilken som helst nattklubb til å koke!

Vi ønsker å markere dette året med en verdig avslutning, for dere og for oss. En stor siste takk til våre samarbeidspartnere, artister, venner, bekjente og trofaste følgere som har fulgt oss gjennom året som har vært.
Som vanlig, ingen vet hva vi har i ermet denne kvelden her heller…. 😉

2018 er slutten på begynnelsen, vi tar med gåsa ned til bryggekanten og avslutter der vi begynte, vi gleder oss til å skåle med dere kl 12 og se på de flotte fyrverkeriene langs Tjuvholmen. Come fly beyond with us at BAR Tjuvholmen!

Early-bird billetter: https://www.keyflow.com/en/events/57386/oslo/bar-tjuvholmen/fly-beyond-new-years-eve-dj-aik-london

Bord: clubadventuresgroup@gmail.com
ID: 23

Snipp snapp snute så var 2018 ute, velkommen til årets nyttårsfest på brygga.

Detaljer

Dato:
31 desember
Tid
22:00
aktivitet Kategorier:
, ,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/472466103274913/

Sted

BAR Tjuvholmen
Bryggegangen 6
Oslo, 0252 Norge
+ Google Map
Telefon:
940 02 094
Hjemmeside:
www.barsocialeating.no