close
Laster Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

Familieverksted på Astrup Fearnley Museet -utsatt

19 april @ 11:30 - 16:30

|Gjentakende aktivitet (Se alle)

An event every week that begins at 11:30 on søndag, repeating until 14. juni 2020

Bli med på Familieverksted på Astrup Fearnley Museet! 🎨🧠

Bli med på Familieverksted på Astrup Fearnley Museet! 🎨🧠Verkstedet er drop-in og består av spennende oppgaver som både store og små kan gjøre sammen. Vi endrer tema i henhold til hvilke utstillinger vi viser! 🖍️⭐️✂️

Verkstedet er gratis for barn, både inngang og verksted.
OBS! Voksne betaler ordinær inngangsbillett, men kommer gratis inn på verksted… 🎟️

Verkstedets åpningstider er fra 11:30 og 16:30, men holder en liten pause mellom 13:30 og 14:00…

_________________________________

PROGRAM FOR VÅREN! 🌞🌼

 

MARS – Tekstilkunst 🧥🎨
Kan man lage bilder av stoffstykker og tråder? Flere av kunstnerne i utstillingen Alpha Crucis bruker spennende og uvanlige materialer i sin kunst. Denne måneden skal vi se nærmere på kunstnere som bruker tekstiler, garn og tråder i verk som handler om identitet og hverdagsliv. På verkstedet kan du bruke dine favorittfarger og med tekstiler og tråder sette sammen et fargerikt bilde. Du kan lage et bilde av rommet ditt, eller kanskje deg selv – du bestemmer!

APRIL – Gjenbrukskunst ♻️🌎🔥🌊
Kan man lage kunstverk av gjenbruksmaterialer som flasker, ledninger eller skrapmetall? Flere av kunstnerne i utstillingen Alpha Crucis bruker avfall og funnede objekter som materialer til sine kunstverk. Vi lar oss inspirere av gjenbruk i kunsten og benytter ulike resirkulerte materialer på verkstedet. Ta gjerne med deg gjenbruksmateriale hjemmefra som du kan bruke i verkstedet!

MAI /JUNI – Stiliserte menneskefigurer 📦📰🖐🏽
Hva er egentlig en stilisert menneskefigur? I utstillingen Alpha Crucis kan du se flere eksempler på malerier og skulpturer av stiliserte menneskefigurer. Når vi stiliserer en menneskefigur, betyr det at vi forenkler formen av et menneske og fjerner detaljer. Bli med på familieverksted der vi eksperimenterer med stilisering ved å lage skulpturer av ulike materialer som tekstiler, avispapir og papp. Vi former skulpturens kropp etter ulike bevegelser og positurer for å skape forskjellige utrykk!

Velkommen! 👋🏽

Detaljer

Dato:
19 april
Tid
11:30 - 16:30
aktivitet Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/410602249797813/

Sted

Astrup Fearnley Museet
Strandpromenaden 2
Oslo, 0252 Norway
+ Google Map
Telefon:
22 93 60 60
Hjemmeside:
http://www.afmuseet.no/