close
Laster Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

Du kan lage perfekt sjømat!

25. februar 2020 @ 17:30 - 21:30

|Gjentakende aktivitet (Se alle)

One event on 17. mars 2020 at 17:30

De proffe kokkene på Bølgen & Moi Tjuvholmen lærer deg alle triksene slik at sjømaten blir perfekt og du blir en helt rundt middagsbordet.

Du lærer alt om de forskjellige metodene kokkene bruker for å tilberede perfekt mat fra havet. Du får førstehånds erfaring med forskjellige teknikker og behandling av råvarene for et optimalt resultat. Kokkene demonstrerer forberedelse av fisk, hva du kan gjøre med de forskjellige stykningsdelene og hvilke kjernetemperaturer som gjelder for de ulike råvarene.

Du vil også lære å jobbe med råvarer som kamskjell, sjøkreps og blåskjell, som settes sammen til deilige retter.

Du avslutter med et deilig selvlaget måltid hvor man sammen med kveldens læremestre i fred og ro oppsummerer kveldens økt.

Kveldens meny:*
– Kamskjell og sjøkreps
– Blåskjellsuppe
– Saltbakt kveite
– En liten, søt overraskelse

*Menyen kan variere noe.
Alle retter lages med tilbehør.

Det blir demonstrasjon av filetering av fisk (ørret, torsk, breiflabb og kveite)

Hjertelig velkommen!

Våre kurs er i samarbeid med aperitif.no, hvor Aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom Aperitif sine hjemmesider

Detaljer

Dato:
25. februar 2020
Tid
17:30 - 21:30
aktivitet Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/303796450503714/

Sted

Bølgen & Moi Tjuvholmen
Tjuvholmen allé 5
Oslo, 0252 Norway
+ Google Map
Telefon:
22 44 10 20
Hjemmeside:
http://www.bolgenogmoi.no