close
Laster Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Du kan lære å lage perfekt sjømat!

23. januar 2019 @ 17:30

|Gjentakende aktivitet (Se alle)

One event on 23. januar 2019 at 17:30

De proffe kokkene på Bølgen & Moi Tjuvholmen lærer deg alle triksene slik at sjømaten blir perfekt og du blir en helt rundt middagsbordet.

På Apéritifs unike matkurs er du selv med å lage noe av maten fra bunnen sammen med topp profesjonelle kokker. Du lærer alt om de forskjellige metodene kokkene bruker for å tilberede perfekt mat fra havet.

Du får førstehånds erfaring med forskjellige teknikker og behandling av råvarene for et optimalt resultat.  Kokkene demonstrerer forberedelse av rundfisk, flatfisk og skalldyr, hva du kan gjøre med forskjellige stykningsdelene og hvilke kjernetemperaturer som gjelder for de ulike råvarene.

Du vil også få en demonstrasjon, i sakte tempo, av de klassiske og gode fisk -og skalldyrsausene som passer perfekt til rettene vi lager sammen denne kvelden.

Du avslutter med et deilig måltid hvor man sammen med kveldens læremestre i fred og ro oppsummerer kveldens økt. Inkludert er også vin, som selvfølgelig er nøye tilpasset maten vi skal nyte.

 

Tid: kl 17.30

Pris: kr 1950,- per person

Meld deg på her!

 

Våre kurs er i samarbeid med aperitif.no, hvor aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom aperitif sine hjemmesider

Detaljer

Dato:
23. januar 2019
Tid
17:30
aktivitet Kategori:
Hjemmeside:
https://bolgenogmoi.no/hva_skjer/kalender/du_kan_lare_a_lage_perfekt_sjomat_

Sted

Bølgen & Moi Tjuvholmen
Tjuvholmen allé 5
Oslo, 0252 Norway
+ Google Map
Telefon:
22 44 10 20
Hjemmeside:
http://www.bolgenogmoi.no