På Apéritifs unike matkurs er du selv med å lage noe av maten fra bunnen sammen med topp profesjonelle kokker. Du lærer alt om de forskjellige metodene kokkene bruker for å tilberede perfekt mat fra havet.
Du får førstehånds erfaring med forskjellige teknikker og behandling av råvarene for et optimalt resultat. Kokkene demonstrerer forberedelse av rundfisk, flatfisk og skalldyr, hva du kan gjøre med forskjellige stykningsdelene og hvilke kjernetemperaturer som gjelder for de ulike råvarene.
Du vil også få en demonstrasjon, i sakte tempo, av de klassiske og gode fisk -og skalldyrsausene som passer perfekt til rettene vi lager sammen denne kvelden.
Du avslutter med et deilig måltid hvor man sammen med kveldens læremestre i fred og ro oppsummerer kveldens økt. Inkludert er også vin, som selvfølgelig er nøye tilpasset maten vi skal nyte.
Tid: kl 17.30
Pris: kr 1950,- per person
Våre kurs er i samarbeid med aperitif.no, hvor aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom aperitif sine hjemmesider