close
Laster Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

«Dronningen» på Bølgen&Moi

29. juni 2020 @ 15:30 - 16:30

Tove Taalesen er bosatt på Tjuvholmen og er forfatteren bak suksessboken «Dronningen».

Mandag 29.06 klokken 15:30 – 16:30 kan du sikre deg en signert bok av førsteopplaget.
Boken koster 349,- og beløpet betales med Vipps i samarbeid med Ark Aker Brygge. Alle som kjøper bok får 20% rabatt på mat hos Bølgen & Moi Tjuvholmen denne ettermiddagen.

Krimboken «Dronningen» har plott fra slottet og skrevet av noen som har innsikt i hva som skjer bak de tykke slottsmurene.

Tove Taalesen begynte som Norges første kvinnelige lakei for det norske kongeparet DD. MM. Kong Harald og Dronning Sonja i 2007. Det har blitt hevdet at hun var den første kvinnen i verden som fikk tittelen lakei ved et kongelig hoff. Hun arbeidet ved Det kongelige hoff over ti år, frem til september 2018.
Siden 2018 har hun reist verden rundt som @travelqueen for flere markedsledende internasjonale samarbeidspartnere.

Tove Taalesen ble av beskrevet som Norges nye krimdronning av Finansavisen. Dronningen er hennes debutroman.

«Dronningen»
Hun er dronningen av Norge. Hun er familiens overhode. Makten, tronen og slottet er hennes liv. I den underholdende og intenst spennende krimromanen – Dronningen – møter leserne en verden som for de fleste er ukjent. En lukket verden som forfatteren lar deg oppleve fra innsiden.

Kongelige fra hele Europa, samfunnstopper, regjeringen, eliten og kjendiser ankommer Slottet for å delta på en gallamiddag med slottsball. Alle vet at dronningen skal presentere en historisk kunngjøring.
NRK, TV2, CNN, BBC og kjendispressen er der. Hele verden følger med og plutselig kollapser den nøye planlagte kvelden i et spektakulært kaos. En halsbrekkende jakt på liv og død gjennom Slottets verden starter.

Noen fra innsiden er desperate etter å gi dronningen og monarkiet dødsstøtet. Dronningen og de få hun kan stole på, står ansikt til ansikt med den utenkelige muligheten. Alt de lever for, kan gå tapt for alltid, om de ikke klarer å avsløre komplottet i tide.

Detaljer

Dato:
29. juni 2020
Tid
15:30 - 16:30
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/549246019069595/

Sted

Bølgen & Moi Tjuvholmen
Tjuvholmen allé 5
Oslo, 0252 Norway
+ Google Map
Telefon:
22 44 10 20
Hjemmeside:
http://www.bolgenogmoi.no