close
Laster Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Bummed Out | Bjarne Melgaard – maleriutstilling

18 juni @ 18:00 - 2 juli @ 18:00

Kunstnere, forfattere og komponister går ikke på veggen under lockdown, de går til sitt arbeid i ensomhet, som de alltid har gjort. Bjarne Melgaard har 5 meter til jobben, verdens fineste kjæreste og samarbeidspartner i stylist og kunstner Patrice Deste. Sammen har de øyenstenene Nanna og Frigg, parets to franske bulldoger. Så ja, Melgaard føler seg privilegerte. Han fikk en haug med kanseleringer den uken i mars, men avtaleboken er fremdeles full helt ut i 2022.

Han er aktuell med utstilling i Köning Gallery i Tokyo juli, og nå, mens malingen tørker, er han straks klar med utsmykningsoppdrag for Tjuvholmens nye tilskudd på restaurantfronten, Arts, og med sin aller første maleriutstilling i Fineart Oslo.

Bjarne Melgaard har kjent på både energi i det å stå opp tidlig og få gjort mye, skrive bok, tegne, male, men han har også kjent på depresjoner som følge av tiden. Det er ikke første gangen han står i kriser. Han har levd med det å miste nære venner i aids gjennom 30 år. Det er en vond parallell til pandemien som har preget verden med full kraft siden mars. Han er takknemlig over å være frisk og bosatt i Oslo nettopp nå under denne spesielle tiden, og han føler med alle som har fått livene sine snudd opp-ned og mistet sine kjære.

Med utstillingen håper han å bringe litt glede inn i livet igjen. Maleriene er preget av både håp og fortvilelse, av det usagte og det uttalte. Litt som tilværelsen akkurat nå.

18.06 er det igjen lov å samle 200 mennesker i gallerirommet.

Vi gleder oss til å åpne dørene for vernissage kl. 18!

Detaljer

Start:
18 juni @ 18:00
Slutt:
2 juli @ 18:00
aktivitet Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1019206068474932/

Sted

Galleri Fineart
Filipstad Brygge 2
Oslo, 0252 Norway
+ Google Map
Telefon:
22 01 24 20
Hjemmeside:
http://www.fineart.no