close
Laster Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Bjarne Melgaard og Kristiania design hos Galleri Fineart

18. november 2020 - 24. november 2020

I perioden 18. til 24. november har vi den glede av å vise en ny, særegen og eksklusiv salgsutstilling med en tekstilserie bestående av veggtepper og puter, signert Bjarne Melgaard i tett samarbeid med Kristiania design.

Grunnet covid-19 vil det ikke bli noe offisiell åpning av utstillingen, men galleriet har åpnet alle dager. Gjør gjerne avtale for en til en visning.

Verkene Melgaard og Kristiania design har samarbeidet om er «En ost på en sydhavsøy», «Selvportrett når du forstår at de nærmeste aldri mere er det» og «Selvportrett etter at Kristina Lugn blir bedratt for nesten tre millioner og får høre at hun aldri har gjort noe for noen». Melgaard-kolleksjonen er produsert av tekstilprodusenten Innvik i Stryn – en av Skandinavias ledende produsenter av høykvalitets tekstil siden 1890. Melgaard-produksjonen ble ledet av tekstilkunstner og designer Kristina D. Aas.

Galleriet følger alle regler fra FHI og Oslo Kommune knyttet til covid-19. Galleriets størrelse og åpningstider gjør det trygt å legge besøket hit.

Velkommen!

Detaljer

Start:
18. november 2020
Slutt:
24. november 2020